Новини про зірок
Подобається

«Літо. Музика. Друзі»: Святослав Вакарчук показав як проводить літо

29/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Літо. Музика. Друзі»: Святослав Вакарчук показав як проводить літо

Святослав Вакарчук заінтригував своїх фанатів новою публікацією, на якому зображені також двоє відомих українців. Лідер «Океану Ельзи» опублікував фото з поетом та письменником Сергієм Жаданом і виконавицею електронної музики Наталією Жижченко, більше відомою як ONUKA.

«Літо. Київ. Музика. Друзі», –  підписали фото в Instagram «Океан Ельзи».

Під фото фанати групи почали бурхливо реагувати різноманітними коментарями. Адже група є шалено популярною, тому будь-яке нове фото одразу збирає тисячі лайків. Шанувальники одразу ж почали гадати, чи то була просто зустріч друзів, чи знімок зроблений з метою проінформувати про майбутню співпрацю знаменитостей.

«Яка крута компанія!», «Боже, Сергій Жадан. Круто!», «Напевно буде щось спільне?», «Можливо Онука приїде на концерт 24 серпня?», «яскравий цвіт української культури, який обидва фестивальних дні можна було на фуд та дрінк корті зустріти))», «Тепер майже щодня Святослава бачити можна» – коментують підписники групи.

Судячи за хештегом до знімку, знаменитості зустрілися під час Uparkfestival в Києві.

Нагадаємо, нещодавно у Києві пройшов фестиваль UPark Festival, який щороку проходить в Киеві з 2008 року. На цей раз на фестиваль були запрошені такі світові зіркові бенди як Massive Attack та гурт Gorillaz.