Новини про зірок
Подобається

«Яка щаслива родина»: Сімейна ідилія Сергія Притули зачарувала Мережу

28/07/2018     Автор: Яна Романська
«Яка щаслива родина»: Сімейна ідилія Сергія Притули зачарувала Мережу

Один із найпопулярніших гумористів України, телеведучий та актор Сергій Притула давно став улюбленцем усієї країни. Проекти з його участю завжди мають шалений успіх і великі рейтинги.

Останнім часом Сергій Притула став активним користувачем соціальних мереж, зокрема Інстаграм, де з радістю публікує кадри зі свого життя та робочих буднів. При цьому частенько телеведучий ділиться з шанувальниками фрагментами зі зйомок, чим привертає до своєї сторінки багато уваги. Так, Сергій Притула опублікував знімок зі своєю колегою Лесею Нікітюк, на якому зірка має кумедний вираз обличчя.

Попри це гуморист не забуває тішити своїх прихильників і сімейними фотографіями. Ось зовсім недавно Сергій опублікував зворушливий пост разом зі своїми дітьми.
На фото актор з посмішкою реагує на міміку своєї молодшої доньки Соломійки, якій щойно виповнився 1 рік. Поруч із Сергієм Притулою сидить його старший син Дмитро, який уважно дивиться, як його сестричка в розкішній білій сукні щиро радіє відображенню в дзеркалі. 

"Найменшій з Притул – 1 рік",– з гордістю написав зірковий татусь, показавши ніжне фото з двома дітьми. Сімейна ідилія шоумена зачарувала мережу.
Підписники шквально відреагували на таку публікацію, підкресливши, що їхня родина дуже щаслива і побажали наймолодшій з Притул багато радісних слів.