Новини про зірок
Подобається

«Найзвабливіша мама України»: Співачка Гайтана потішила шанувальників ефектним знімком

26/07/2018     Автор: Яна Романська
«Найзвабливіша мама України»: Співачка Гайтана потішила шанувальників ефектним знімком

Співачка Гайтана, мабуть, одна із найекзотичніших артисток вітчизняного шоубізнесу. 
Темношкіра красуня, яка часто виконує запальні українські пісні, швидко стала популярною не тільки в Україні, а й за її межами. У цій співачці є все: стиль, краса, сильний голос, впевненість в собі і у власному таланті.

Вона розпочинала свою кар'єру підспівуючи іншим знаменитим артистам, і з роками набутим досвідом стала повноцінною талановитою виконавицею, яка випустила 11 сольних альбомів і її пісні не раз ставали хітами музичних чартів. 
А її участь у "Євробаченні" в 2012 році додала їй успіху не тільки в Україні, а й продемонструвала талановиту співачку на всю Європу. 

А нещодавно Гайтана була на вустах всієї преси, оскільки вперше стала мамою. Артистка народила донечку, яку назвала Ніколь-Сапфір. Оскільки зараз співачка фактично знаходиться в декретній відпустці і виступає не так активно, як раніше, все ж артистка не забуває нагадувати про себе своїм прихильникам.

Нещодавно екзотична красуня опублікувала в своєму Інстаграм пост, де повстала перед публікою у всій красі, продемонструвавши підписникам свою підтягнуту фігуру і стрункі ніжки і розказала, як їй вдається поєднувати роботу, материнство, відпочинок та спорт та поділилася з шанувальниками своїм секретом гарної форми.

Підписники відмитили, що їх улюблениця дійсно виглядає звабливо, і похвалили її за таку роботу над собою.
"Гарне фото???", "Ви дуже гарно виглядаєте???", "Найзвабливіша мама України". — коментували шанувальники.

Ну що ж, поєднувати кар'єру, материнство і відпочинок важко, та схоже Гайтані це чудово вдається!
 

 

 

Сьогодні я знов об’єдную відпочинок та спорт. З малечею @esnmusic не завжди є можливість піти до спортзали , тож в мене є домашні must have вправи, щоб почуватися в добрій фізичній формі. 1. Через день я роблю випади для сідниць 3 рази по 50 ; 2. Віджимаюся від підлоги 3 рази по 20(25) 3.Качаю прес на підлозі, піднімаючи ноги доверху 4. Останнім часом, я підключила аква-аеробіку 1 раз в @5element.ua ??‍♂️на тиждень та танці вдома під улюблені майстер-класи hip-hop ?? 5. Дієта(без шоколаду, тістечків?) Гарного дня, квіточки?та запрошую вас на свій концерт 3.08 м.Київ, яхт-клуб «Червона Калина» Вперше!!! Ексклюзивний концерт інтимної музики «Te Amo »??? Замовляйте квитки 0932098686 Пригощатиму новими піснями, якісним звучанням, смачним шампанським, палкими танцями від @big.dance.studio під магічними зорями на березі Дніпра?? Все, як я люблю ?? А ви вже чули, що на мій концерт, можна підійти на яхті-таксі ? ???? @kalynaboats ??? @big.dance.studio #гайтана #gaitana #sport #healthy #nature #yoga #meditation #концертинтимноймузыки #концертінтимноїмузики #5element #delphiyachts #adidas #basementkiev #curlyhair #photography @alexander_smartt ? Te amo

Публикация от GAITANA (@gaitanamusic)