Новини про зірок
Подобається

«Оце так вигини»: Наталя Рудова показала відверте фото у бікіні у провокативній позі

24/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Оце так вигини»: Наталя Рудова показала відверте фото у бікіні у провокативній позі

Наталя Рудова молода і перспективна актриса в російському кінематографі. Глядачі пам'ятають її по ролі Тані у серіалі "Тетянин день".  Для неї перевтілитись у стервозну підступну білявку раз плюнути, але саме за такі її перевтілення шанувальники і люблять її.

Недавно Наталі виповнилось 35 років. Хоча з вигляду і не скажеш. Актриса часто ділиться з шанувальниками відвертими світлинами і провокативними кадрами. Рудова може похвалитись своїми ідеальними формами і виглядає вона дійсно неперевершено — років так на 20.

Одне з останніх фото у її блозі саме таке — відверте і пікантне. На знімку актриса позує у відвертому бікіні у басейні. Наталя сидить у пікантній позі закинувши голову трішки назад.  Шанувальники мають можливість роздивитись ідеальні вигини дівчини. 

У підписі до фото Рудова написала декілька фактів про себе. 

"Нумерологія. Якщо ви хотіли дізнатися мене краще:

Ви добра, милосердна, терпляча! У Вас такий величезний запас любові і турботи, що хочеться допомогти кожному, хто потребує навколо вас, такий потенціал всередині Вас вимагає реалізації. Таких людей як Ви дуже мало, це здорово що є такі люди, для яких ще залишилося розуміння, що таке справжня дружба, взаємодопомога і підтримка".

 

Нумерология.Если вы хотели узнать меня получше : Сектор долг 88 Вы добрая, милосердная, терпеливая! У Вас такой огромной запас любви и заботы, что хочется помочь каждому нуждающемуся вокруг вас, такой потенциал внутри Вас требует реализации. Таких людей как Вы очень мало, это здорово что есть такие люди, для которых ещё осталось понимание, что такое настоящая дружба, взаимопомощь и поддержка. Вы часто ждёте этого же от людей, полагая что все вокруг такие же преданные и настоящие как вы, но когда вы сталкиваетесь с обратным, вы очень близко это воспринимаете. Всегда говорите правду, не любите и не понимаете когда опаздывают, лгут или юлят, это вам совершенно не свойственно. Вы многое умеете сама и не просите помощи, быстро собираетесь и редко опаздываете, можете создавать давление: «ты должен». Любите искренне, не лукавите о своих чувствах, готовы многое взять на себя в отношениях ради тех, кого любите. Долг 88 + интерес 333 — гиперопека, стремитесь помогать и решать чужие проблемы. Мужчина легко уступает, когда о нем заботится кто-то больше, чем он сам. Мужчины делегируют быстрее, это так природа распорядись. Все же безответственная женщина лучше безответственного мужчины, утрировано конечно ? иногда все же стоит попросить помощи. P.s(попадание в 95%?)

Публикация от rudovanata (@rudovanata)

Коментарів під світлиною немає, оскільки Наталя відключила цю функцію. Але слова тут зайві — Рудова неймовірна і сексуальна.