Новини про зірок
Подобається

«Дама в червоному»: Влад Яма показав фото зі стильною дружиною на відпочинку

24/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Дама в червоному»: Влад Яма показав фото зі стильною дружиною на відпочинку

Відомий суддя шоу Танці з зірками, Влад Яма, порадував своїх шанувальників новим фото з відпустки зі своєю дружиною Ліліаною. Як відомо, родина відпочиває у Греції.

«Ми були тут 6 років тому з моїми батьками, тоді ще майбутньою улюбленою тещею і племінником… І відчували, що обов'язково коли-небудь повернемося … І ось ми тут, тепер все ще яскравіше, адже ми не тільки радуємо самі, а й спостерігаємо за щастям сина … Про Грецію можна говорити довго: природа, їжа, море, чистота, привітність, але головне — енергетика, а це дуже важливо! І саме тут ми відчуваємо щось неймовірне», — підписав фото Владислав.

Користувачі соцмережі одразу відреагували на публікацію такими коментарями: “Вітаємо на Криті і гарного відпочинку”, “Дуже гарна пара, ми бажаємо вам щастя”, “Теж там були, бажаємо гарно насолодитися відпусткою”, “Гарна пара”, “Гарного відпочинку, щоб набиралися сил”.

 

Мы были здесь 6 лет назад с моими родителями, тогда еще будущей любимой тёщей и племянником… И чувствовали что обязательно когда-нибудь вернемся… И вот свершилось, теперь всё ещё ярче, ведь мы не только радуемся сами, а наблюдаем за восторгом сына… О Греции можно говорить долго: природа, еда, море, чистота, приветливость, но главное — энергетика, а это очень ценно!.. И именно здесь мы ощущаем что-то невероятное…?

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

Нагадаємо, Влад Яма одружився з Ліліаною у 2014 році. До цього пара жила разом 7 років. Влад Яма довго приховував свої особисті стосунки з дружиною. Так само як і весілля, яке пара вирішила відсвяткувати лише у колі близьких друзів та родичів. Нещодавно у Влада та Ліліани народився син Леон.