Новини про зірок
Подобається

Важко впізнати! Надія Бабкіна вразила розповнілим виглядом на відпочинку

23/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Важко впізнати! Надія Бабкіна вразила розповнілим виглядом на відпочинку

Легедарная співачка не втомлюється радувати шанувальників своєю появою.
Сезон відпусток не стає винятком, зірки люблять ділиться враженнями і яскравими фото.


 Надія Бабкіна зараз насолоджується відпусткою в Італії в компанії свого сина Данила.
Бабкіна незважаючи на свій похилий вік, є активним користувачем мережі Інстаграм. І сезон відпочинку не виняток. Артистка радує підписників барвистими фото. Хоч вона і як і раніше веде активний спосіб життя і займається творчістю в свої 68 років, але вже намагається все-таки приділяти більше часу сім'ї.

Її син Данило подарував артистці онука Георгія, а також онук Віру і Марфу. Бабкіна дуже рада такому подарунку долі і намагається бути самою люблячою бабусею на світлі.
Вона дуже близька зі своїм сином, тому шанувальників не здивували її фото з відпочинку.
Здивовані вони були іншим. Зовнішній вигляд співачки дуже розчарував шанувальників. Вона дуже розповніла, її вже важко впізнати.

Артистка сильно поправилась, через що на деяких знімках користувачі насилу можуть розгледіти улюблену співачку. Ось і тепер Бабкіна виклала в Мережу фотографії з відпочинку, на яких підписники не відразу розпізнали знамениту артистку.

Втім, віддані шанувальники співачки люблять свою улюблену артистку в будь-якому вигляді, тому під знімками набагато більше позитивних коментарів, ніж негативних.

«Дуже рада за вас!», «Яка ви позитивні», «Ви виглядаєте молодше свого сина!», «Надія, ви прекрасна і справжня», «Надія — ви прелесть! Стільки життя, енергії, радості, позитиву! Ви як сонечко, світитеся! »
 

 

 

С сыном Данилой! Море шумит, красота!

Публикация от Надежда Бабкина (@ngbabkina)