Зіркові скандали
Подобається

Любителька Росії Таїсія Повалій зробила скандальне зізнання

23/07/2018     Автор: Яна Романська
Любителька Росії Таїсія Повалій зробила скандальне зізнання

Відома українська співачка, соратниця екс-президента України Віктора Януковича Таїсія Повалій зізналася в Мережі в любові до російського міста Санкт-Петербург.

Таке одкровення вона опублікувала в Instagram.

«Пітер! Люблю! »- написала вона в коментарі до власного фото.

Користувачів соцмережі тут же зацікавило питання: «А Україну вже не любите?». Відповідь не надійшла. 

Раніше відома скандальна виконавиця Таїсія Повалій опублікувала в своєму Instagram фотографію з літака, на якій вона позує з келихом шампанського в руках. Як стало відомо пізніше, того дня у її сина був День народження, і артистка вирішила почати святкувати його ще в польоті, про що і повідомила своїм шанувальникам.

«Синочку, ми вже відзначаємо!», — підписала знімок Повалій.

У свою чергу, її син здивував шанувальників співачки своєю різкою відповіддю.

«Знову нап'єшся і будеш лізти обійматися?», — написав він у коментарях.

Повалій явно очікувала не таку реакцію, проте постаралася перевести все в жарт і написала: «Звичайно, синку! Коли ж ще мені можна тебе пообнімати».

Після всіх гучних скандалів, в яких взяла участь колись така популярна в Україні Таїсія Повалій, черговою витівкою відзначився її чоловік Ігор Ліхута. Він поскаржився російським ЗМІ на жителів України. На «одкровення» Ліхуту вивело одне з російських видань після премії «Шансон року», яку 21 квітня отримала Повалій.

Продюсер почав стверджувати те, що вони не переїжджали в Росію, як їм приписують і досі живуть в Києві.

«І їхати ніхто нікуди не збирається, незважаючи на те, що можливості працювати там вона позбавлена ​​- нам не дозволяють виступати в рідній країні, забороняють радіостанціям випускати в ефір наші пісні навіть українською мовою. І Тая, народна артистка України, раз у раз стикається з негативом в свою адресу. У Києві живуть мама Таїсії і наш син. Зрозуміло, їхати і вони не збираються », — стверджує чоловік артистки.