Плітки
Подобається

Прихильники не впізнають: Чоловік Лілії Ребрик, Андрій Дикий вразив українців своїм зовнішнім виглядом

21/07/2018     Автор: Яна Романська
Прихильники не впізнають: Чоловік Лілії Ребрик, Андрій Дикий вразив українців своїм зовнішнім виглядом

Лілія Ребрик давно виборола собі місце справжньої зірки українського шоубізнесу.

Не дарма кажуть, що талановита людина — талановита у всьому. Адже вона і затребувана акторка в кіно і театрі, популярна телеведуча різноманітних шоу, успішна танцівниця, кохана мама двох донечок і дружина відомого українського хореографа-постановника Андрія Дикого. І цікаво тільки, коли вона все це встигає? 

От певно і Лілія задумалась над цим питанням і вирішила нарешті відпочити від роботи і відправитись у довгоочікувану відпустку з усією своєю родиною. Для відпочинку зірка обрала не дуже далеку, проте дуже сонячну Болгарію і щодня тішила шанувальників літніми яскравими кадрами з відпочинку у своєму профілі в Інстаграм.

Одним із таких фото було дуже миле та сімейне фото Диких, де на знімку позувала уся родина: Лілія, чоловік Андрій та дві їхніх донечки. Фанати "Дикої сімейки", як любить сама називати родину Лілія, були дуже втішені таким зворушливим фото та надіслали подружжю безліч компліментів, проте не всі прихильники залишали позитивні коментарі. Знайшлися й ті, які одразу звернули увагу на Ліліного чоловіка.

Андрій Дикий давно відомий в Україні хореограф і професія та постійні заняття танцями тримали Андрія завжди в тонусі та гарній фізичній формі. А на знімку уважні підписники побачили чоловіка, який не зовсім нагадує звиклого всім танцюриста, а мужчину, який явно має проблеми з зайвою вагою і достатньо помітним "пивним" животом, хоч і він був прикритий маленькою донькою та все ж приховати йому зміни не надто вдалося. 


Очевидно, що шквал коментарів був настільки великим, що з часом фото родини зникло з Інстаграму Лілії Ребрик і знімок вона видалила. 
Ну що ж, всі ми буваємо часом "не в формі", але такі зміни в Андрію дійсно викликають здивування.