Новини про зірок
Подобається

«Ми давно мріяли і йшли до цього»: Ігор Кузьменко поділився сенсаційною новиною

20/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Ми давно мріяли і йшли до цього»: Ігор Кузьменко поділився сенсаційною новиною

Переможець проекту «Танці з зірками», партнер Наталі Могилевської Ігор Кузьменко поділився новиною, що скоро стане татом.

Ігор та його кохана дружина Олександра поділилися цією цікавою новиною, поділившись фотографіями, де Олександра демонструє округлий живіт.

 

"Дружина хотіла влаштувати сюрприз. Але ми давно мріяли про дитину і йшли до цього, тож я постійно в неї питав: "Ні? Ще ні?". У підсумку, коли виявилося, що "так", вона не стрималася і відразу ж зізналася", — поділився Ігор спогадами про момент, коли дізнався, що стане батьком.

Як стало відомо, Ігор відклав весілля з коханою заради участі у проекті. Дружина віднеслася до цього з розумінням. Але після перемоги, одразу освідчився їй і пара одружилася.

"Планували зіграти весілля в серпні минулого року — визначилися з закладом, де хочемо святкувати, з кількістю гостей. Але не склалося через проект. Думали перенести трохи далі. Але виявилося, що далі у мене теж дуже щільний графік — майстер-класи Україною, концерти Наталі Могилевської, на яких вона просила мене станцювати, підготовка 16 пар до благодійного балу, який відбувався в міськадміністрації. Тож вирішили для початку просто розписатися — без весілля. Точніше, я вирішив — дружина навіть не знала про це. Влаштував їй сюрприз, привівши 14 лютого в РАЦС. Увечері відсвяткували із рідними, а вже вночі я виїхав до Києва — у мене там був захід. Пізніше, коли буде більше часу, влаштуємо нормальне весілля — таке, про яке мріє дружина". – говорить Ігор.