Зіркові скандали
Подобається

Голлівудський актор Том Круз осоромився перед сотнями фотокамер на прем’єрі нового фільму

20/07/2018     Автор: Яна Романська
Голлівудський актор Том Круз осоромився перед сотнями фотокамер на прем’єрі нового фільму

Знаменитий голлівудський актор Том Круз курйозно привернув до себе увагу перед гучною кінопрем'єрою. Зірку серйозно підвів його одяг.

Том Круз сподівався постати перед глядачами, які відвідали прем'єру фільму «Місія нездійсненна: Наслідки» в Токіо, при повному параді, проте в цей день акторові не пощастило. Схоже, Круз дуже поспішав на урочисту подію, тому що забув застібнути блискавку на брюках свого костюма і з'явився перед публікою з сорочкою, що стирчить з ширіньки.

Як водиться, саме цей факт — а не новий фільм або його високі оцінки критиками — і привернув найбільшу увагу. Варто відзначити, що виглядав в цей день 56-річний Том просто бездоганно, але ось ця маленька помилка завадила йому красиво з'явитися на червоній килимовій доріжці.

Сам іменитий актор не помітив такий промах в своєму образі, коли позував перед сотнями фоткамер перед прем'єрою. Але вже під час проведення самої церемонії актор виправив недолік.

Тим часом, його новий фільм збирає захоплені відгуки критиків, на сайті-агрегаторі рецензій Rotten Tomatoes 6-а частина «Місії» оцінена в 95% і отримала 8,5 балів з 10 можливих.