Новини про зірок
Подобається

«Найкраща пара в Україні»: Олена Кравець разом з чоловіком вразили красою на червоній доріжці кінофестивалю

19/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Найкраща пара в Україні»: Олена Кравець разом з чоловіком вразили красою на червоній доріжці кінофестивалю

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець вперше вийшла зі своїм чоловіком на червону доріжку.

Олена Кравець опублікувала фото з чоловіком на своєму аккаунті в Інстаграм, де шанувальники одразу відреагували на публікацію: “Як завжди чарівна! Ось вона справжня жіноча краса: елегантна, натуральна і приваблива до божевілля), “Нарешті побачила чоловіка Олени дай Боже щастя і любові”, “Дуже красива пара. Лєна завжди просто казково виглядає. Чарівна посмішка. Любимо вас “, “Ідеальна пара, Ви один одного доповнюєте! “ — прокоментували фото підписники Олени.

"Спасибі за образ, сміливі рішення і за те, що ми з чоловіком порадували з екранів наших дітей і батьків", — написала Кравець.

Дев’ятий Одеський кінофестиваль буде проходити до 21 липня. З цієї нагоди в Одессу прибули українські зірки. 

"До сих пір під враженням! Від масштабу і рівня цієї події, від несподіваних і очікуваних приємних зустрічей, від урочистої Одеси, від програми фестивалю, від повного життя і безпосередньої Ади Роговцевої, від влучного і короткого Жванецького, від активної підтримки #freesentsov і, звичайно, від фільму відкриття #womanatwar. Це шедевр! До сих пір думаю про нього і про актрису, яка зіграла головну роль. Ось як зачепило", — додає Олена у своєму дописі.

 

Да, вчера был абсолютно необыкновенный день! Пятница, 13-е. Растущая луна и дождь в дорогу! Вернее, дорожку. Красную)) @viktoriya_tigipko , спасибо тебе за приглашение! Я до сих пор под таким впечатлением! От тебя и от шлейфа твоего платья!) От масштаба и уровня этого события, от неожиданных и ожидаемых приятных встреч, от торжественной Одессы, от программы фестиваля, от полной жизни и непосредственной Ады Роговцевой, от меткого и краткого Жванецкого, от активной поддержки #freesentsov и, конечно, от фильма открытия #womanatwar. Это шедевр! До сих пор думаю о нем и об актрисе, сыгравшей главную роль. Вот как зацепило! @yliko_stylist_official , спасибо за образ, смелые решения и за то, что мы с @sergii.kravets порадовали с экранов наших детей и родителей! @ninaradzievskaya, спасибо сама знаешь за что))))) Ну, а ужин в @bratia_grill вместе с моей смешной чудачкой @lirnik_shmirnik и @2lirnik стал финальным аккордом этого вечера ever! #омкф

Публикация от Elena Kravets (@lennykravets)