Новини про зірок
Подобається

MONATIK в рясі і Горбунов з вусиками: опублікували трейлер нового фільму з українськими зірками

19/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
MONATIK в рясі і Горбунов з вусиками: опублікували трейлер нового фільму з українськими зірками

Гостям річного кіноринку ОМКФ був представлений офіційний трейлер повнометражної української комедії «Скажені Весілля».

Вже сьогодні ви можете оцінити трейлер на офіційних сторінках фільму YouTube, Facebook і Instagram. Сам же фільм відзначить свою прем'єру вже 4 жовтня 2018 року.

«Не просто на вищому, а на європейському рівні!» — Мета, яку переслідує директор районного краєзнавчого музею Василій Середюк для своєї улюбленої доньки. Адже його майбутнім зятем можна пишатися. Він не тільки кардіохірург, а й справжній європеєць. Це не тільки шанс влаштувати пам'ятне весілля для всього району, а й ідеальна можливість раз і назавжди утерти ніс докучливого сусідові.

 

Яке ж здивування чекало Василя, коли він дізнався, що донька привезла додому — афрофранцуза Франсуа. Василь вирішується докласти всіх зусиль на те, щоб це весілля не відбулося. Чи вийде у нього? Який буде фінал шаленою битви батька з вибором його доньки?

Крім уже відомого з першого трейлера «Шалене весілля» списку зірок — глядачів також чекає цікавий сюрприз. Акторами очікуваної комедії стали зірка українського YouTube актор Олексій Супрун (Петро Бампер) і переможці "Ліги Сміху" — дует "Загорецька Людмила Степанівна" Віктор Рожевий і Святослав Антипов, а також улюбленець мільйонів українців — Олег Винник, який дебютував в українському кіно.

Кінопродюсер Юрій Горбунов і музичний продюсер комедії Олексій Потапенко «Потап» предствили трейлер на «божевільній вечірці», що відбулася в честь прем'єри в Одесі.

"Юрій Горбунов, як істинний продюсер, зробив найважливішу річ — зібрав дивовижну команду. Спочатку він був одним з головних факторів того, що ми зацікавилися проектом. Але коли ми з Іриною Горовий прочитали сценарій Миколи Куцика і Олексія Приходька, загорілися ідеєю "Скажені Весілля" по-справжньому. Це якісний український продукт, продовження якого глядачі з нетерпінням чекатимуть після перегляду", — ділиться враженнями Потап.

Ще раз нагадаємо, що головні ролі фільму виконали Назар Задніпровський (Василь Середюк, батько нареченої), французький актор Джиммі Воха-Воха (Франсуа, наречений), Поліна Василина (Катя, наречена), Леся Самаєва (Галина, дружина Василя), Олександр Кобзар (Тарас, сусід Василя), Віра Кобзар (Оксана, дружина сусіда), Інна Приходько (Ольга, дочка сусіда), Арам Арзуманян (Ашот, зять сусіда) та інші.

У кінострічці також знімалися і інші зірки шоу-бізнесу: MONATIK і Потап, які зіграли ролі священика Євлампія і диякона Пилипон. Юрій Горбунов зіграв роль тамади на весіллі Назара Запухляк.

По закінченню кінотеатрального прокату — телевізійна прем'єра стрічки очікується на телеканалі 1 + 1.