«Кохаю цього хлопця»: Яна Глущенко показала рідкісне фото з чоловіком

19/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Кохаю цього хлопця»: Яна Глущенко показала рідкісне фото з чоловіком

Яна Глущенко одна з найхаризматичніших учасниць гумористичного "Дизель Шоу". Дівчина на сцені може перевтілитись в будь-кого і її акторська гра завжди викликають захват  і овації.

А вдома Яна перевтілюється у дбайливу маму і хорошу дружину.

Нагадаємо, що  1 квітня 2017 року, у місті біля Чорного моря – Одесі Яна вийшла заміж за свого коханого — концертнго директора "дизелів", Олега Збаращука.

Рідні і знайомі не розуміли такого вибору молодят, та самі закохані пояснили: Гумор – поєднав їхні життя, тож і дата повинна бути такою символічною. Про день весілля Олег і Яна говорять з посмішкою і вважають його одним із найкращих у житті.

Ще одним щасливим днем для закоханого подружжя стало 4 жовтня 2017 – саме в цей день у 31-річної актриси та 33-річного продюсера народився первісток. Цього року хлопчикові виповниться уже рік.

Яна активно ділиться з шанувальниками світлинами свого синочка і моментами його життя.

А ось фото з чоловіком у блозі зірки з'являються вкрай рідко. І ось недавно Яна опублікувала саме такий рідкісний кадр з коханим Олегом.

Дівчина підписала світлину дуже коротко:

"Кохаю цього хлопця".

Шанувальники миттєво відреагували на нову світлину Глущенко і засипали закоханих компліментами, яких вони дійсно заслужили.

"Класні!!!, Хороші!!!, такі милі!!!, Любіть одне одного і цінуйте. Шикарна пара!!!!".