Новини про зірок
Подобається

Галя Присташ приголомшила шанувальників новиною про участь у маcштабному проекті

18/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Галя Присташ приголомшила шанувальників новиною про участь у маcштабному проекті

Галина Присташ після участі в популярному шоу "Холостяк" намагається не канути в забуття. Емоційна Галя покинула шоу за крок до перемоги. На прощанні з Холостяком дівчина відмовилась від обіймів з ним та зазначила, що головні герої не продовжують стосунків з обраницями, бо вибирають не тих. І після проекту дівчина активно привертає до себе увагу. 

Вона активно публікує в своєму Інстаграм фото з відпочинку. 
Львів'янка вирішила зайнятися дизайнерською справою і активно викладає ескізи своїх ідей. 

Нещодавно Галина опублікувала своє фото і приголомшила шанувальників новиною. Фіналістка вирішила взяти участь у неочікуваному проекті. 
галя бажає стати однією з претенденток на перемогу в “Міс Україна 2018”.
Дівчина звернулась до всіх читачів її блогу з проханням підтримати її на відбірковому етапі конкурсу. 

“Спонтанність – це найкраще, що зі мною трапляється! Маю шанс позмагатись за участь у одному із найпрестижніших, міжнародних конкурсах краси Міс Всесвіт! Для мене участь у цьому конкурсі – це можливість показати всю гармонію краси та зачепити “за живе” свою давню мрію”, – зізналась Присташ. 


Завершиться кастинг 21 липня. Саме тоді стануть відомі імена красунь, які поборються за титул “Міс Україна 2018”, а згодом представлять державу на світовому подіумі.

 

 

 

 

Спонтанність — це найкраще, що зі мною трапляється! Маю шанс позмагатись за участь у одному із найпрестижніших, міжнародних конкурсах краси @missukraine_universe ! Вже так скоро! 21 липня буде відомо число щасливих фіналісток! Тому тримаємо за мене кулачки! Для мене участь у цьому конкурсі — це можливість показати всю гармонію краси та зачепити «за живе» свою давню мрію! #NewYork ! See you soon! #❤️#??#believe#?#missukraine_universe#MissUniverse#MissUniverse2018#MissUkraineUniverse#MissUkraineUniverse2018#InRatingTop#TimeTravel#2018#NY#live#love#bachelor#bachelorette

Публикация от GalinaPrystash (@galinaprystash)