Зіркові скандали
Подобається

Знову вляпався: Віктор Павлік “засвітився” на вечірці скандального політика

17/07/2018     Автор: Яна Романська
Знову вляпався: Віктор Павлік “засвітився” на вечірці скандального політика

Пишуть, що в одній із виконаних пісень він навіть заспівав "Мураєв наш президент".

Відомий український співак, Народний артист України, уродженець Теребовлі, Віктор Павлік виступив на піар-заході народного депутата Євгена Мураєва. Відповідне відео опублікували в Фейсбуці на сторінці “Бойкот російської попси”.
 

“На піар-заході російських поплічників Мураєвих виступив Віктор Павлік. На тому самому, на якому принципово відмовилася виступати Христина Соловій, коли дізналася, хто хоче її використовувати. А народний артист України Павлік радістю виступив ще й подякував Богові за це. На відео цього немає, але пишуть, що в одній із пісень він навіть заспівав “Мураєв наш президент”.
Показово, що затятий рашист, власник відверто проросійського телеканалу NewsOne, нардеп Євген Мураєв і його дружина, депутат Харківської облради Валерія Мураєва не запросили хедлайнером Лорак або Лободу, а шукали когось україномовного. 

Так кремлівська агентура набуває розташування наївних українських виборців і одночасно намагається заляпати українських артистів в бруд “, – повідомили на сторінці Бойкот російської попси.

Сам же Віктор Павлік на свій захист став виправдовуватися і пояснив свій виступ тим, що на корпоратив його запросила івент-агенція, а не конкретний політик, як часто буває в українському шоубізнесі. А слова про президента були жартівливими. Проте, репутацію народного артиста це, звісно, підпсувало.