«Уже коники пасе»: Джамала показала свого синочка на відпочинку біля моря

13/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Уже коники пасе»: Джамала показала свого синочка на відпочинку біля моря

28 березня українська зірка Джамала вперше стала мамою. Співачка подарувала своєму чоловікові синочка, якого назвали Емір-Рахман Сеіт-Бекіром огъли Сулеймановим.

І ось уже Джамала декілька місяців щаслива матуся, яка намагається проводити з сином увесь свій вільний час. А моментами з малюком зіркова матуся ділиться у себе на сторінці в Інстаграмі.

Ось недавно у блозі співачки з'явилось нове фото маленького Еміра, який лежить на животику на фоні моря і засмагає. Як і завжди обличчя малюка співачка не показала, проте помітно, що хлопчик вже достатньо підріс.

Імовірно співачка з сином відправились на відпочинок, правда куди, Джамала не вказала.

У коментарях шанувальники як і завжди засипали маленького Еміра компліментами:

"Він коників пасе, нехай йому Господь завжди щастя дає ???, Ви супер!, Щасливого дитинства?Побільше сонячних днів у житті Всій родині?, Яка милота?".

Нагадаємо, декілька днів тому Джамала опублікувала миле селфі з сином. 

Шанувальники співачки відзначили, що вона прекрасно виглядає і материнство їй до лиця: "З народженням дитини ви стали ще красивіші !!! Без макіяжу дуже подобаєтеся-ніжна!", "Красиві!", "Джамала ви дуже красива і дитинка ваша вам ще більше дає краси!", "Вітаю вас з материнством, вам дуже пасує, ви така ніжна, щаслива і сяєте від радості", "З народженням дитини будь-яка жінка змінюється і Джамала змінилася, такою ви мені більше подобаєтеся". 

 

Happiness is here ❤️??

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)