Зіркові скандали
Подобається

Знаменитий актор розлучається уже 7 років: дізнайтесь цікаві подробиці

12/07/2018     Автор: Катерина Гук
Знаменитий актор розлучається уже 7 років: дізнайтесь цікаві подробиці

Арнольд Шварцнегер здивував усіх своєю заявою: виявляється розлучення Арнольда з його дружиною Марією Шрайвер має всі шанси потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

Причиною розлучення стала зрада Арнольда разом з своєю домробітницею, в результаті чого на світ появився позашлюбний син, що, ясне діло, було неприйнятним для Джозеф. Дружина знаменитості не стала терпіти це і подала на розлучення. Фінансові питання і права на опіку над дітьми вони з'ясували швидко, проте вже 7 років подружжя не може розлучитися.

Популярне: «Татова донечка»: Галина Безрук показала зворушливе фото з чоловіком і донькою

Говорять, що Арнольд зовсім не спішить розлучатися, та й сама Марія не поспішає закінчити розлучення. У той же час колишні кохані не планують відновлювати відносини. І поки пара ніяк не може остаточно розлучитися, у них є всі шанси потрапити в Книгу рекордів Гіннесса з найдовшим розлученням в світі!

З липня 2015 року Шварценеггер зустрічається зі спортивним лікарем Хізер Мілліган, яка молодша за нього на 27 років. Марія Шрайвер теж влаштувала своє особисте життя, хоча офіційно подружжя так і не завершили процедуру розлучення.

Між колишніми чоловіком та дружиною налагодилися теплі дружні стосунки, і спірні 400 мільйонів доларів, які вони ніяк не могли поділити, знаходяться як і раніше в їх спільному користуванні.