Новини про зірок
Подобається

Дивовижна Наталя Могилевська показала яскраві фото з відпочинку

09/07/2018     Автор: Катерина Гук
Дивовижна Наталя Могилевська показала яскраві фото з відпочинку

Відома українська співачка і переможниця популярного українського шоу "Танці з зірками" Наталя Могилевська показала спекотні фото з відпочинку, передає Корупція.Стар

Нещодавно блог талановитої співачки заполонили фото з відпочинку. Трудолюбива Наталія Могилевська влаштувала собі несподівану відпустку. Варто зазначити, що ніякої екзотичної Індії, де зірка відпочивала взимку, зараз співачка релаксує в Одесі і на її сонячних пляжах.

Так, кілька дінв тому, Могилевська в Інстаграмі поділилася кількома яскравими кадрами, на яких позує у кольорових бікіні, демонструючи вражаючу фігуру. Зрештою, години й дні тренувань задля "Танців з зірками" не минули надаремно. 

"Я і мої диньки", — жартома підписала Наталя.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Нагадаємо, що Наталя Могилевська вразила шанувальників своїм дивовижним перевтіленням, коли повернулася на шоу "Танці з зірками". Зірка, яка раніше славилася пишними формами, схудла практично на 25 кг.
 
Раніше Шанувальники української співачки Наталії Могилевської розкритикували артистку за зміни у зовнішності. На думку фанатів співачки, їй варто перестати худнути, адже вона виглядає постарілою. 

Всем хорошего вторника! #могилевская #love

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)