Новини про зірок
Подобається

«З вусами — зовсім інша людина»: Шанувальники не впізнали Зеленського

08/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«З вусами — зовсім інша людина»: Шанувальники не впізнали Зеленського

Популярний український комік Володимир Зеленський здивував шанувальників незвичним зовнішнім виглядом, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм артист опублікував знімок на якому він вперше з'явився перед своїми глядачами з вусами. На фотографії Володимир в строгому чорному костюмі відображений поруч з відомою актрисою Настею Коротковою, яка позує в красивій весільній сукні. Зірки шоу-бізнесу ніжно триматися за руки.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи


Сам артист зізнався, що ніякого весілля не було, адже у нього є кохана дружина, а це лише кадр зі знімального майданчика комедії під назвою «Я, ти, він, вона».

"Наша нова романтична комедія "Я, Ти, Він, Вона" дивуватиме … Одне це фото тільки чого вартий !, — підписав знімок артист.

Але шанувальників зацікавив той факт, чи відрощував для зйомок Зеленський вуса або вони накладні. Більшість зійшлася на думці, що рослинність на обличчі все-таки не справжня. Фанати відзначили, що Володимир з вусами зовсім на себе не схожий.

«Образ класний, вас не впізнати прям», «З вусами — зовсім інша людина», «Дуже незвично», «Сподіваюся, що не справжні, ато вам не йде», «Я спочатку подумав, що на фото Павло Зібров».