Зіркові скандали
Подобається

«Позбавити громадянства і виселити»: Сєдокова не на жарт розлютила українців заявами на російському телеканалі

08/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Позбавити громадянства і виселити»: Сєдокова не на жарт розлютила українців заявами на російському телеканалі

Шанувальники популярної української виконавиці Анни Сєдокової обурені появою жінки в ефірі скандального російського телеканалу, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала знімок зі студії передачі «Пусть говорят», яка виходить на «Першому телеканалі». Виявилося, що співачка прийшла туди з метою підтримати збірну Росії в матчі проти Хорватії.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Прямо зараз, на Першому Каналі @ 1tv, в програмі «Пусть говорят», обговорюємо чемпіонат і ставимо ставки на сьогоднішній матч: Хорватія — Росія ?.

У соціальних мережах поява в ефірі російського телеканалу української зірки викликала справжній скандал.

Громадянка України, співачка Анна Сєдокова зараз на 1 каналі говорить, що тільки прилетіла з України, що футбол всіх об'єднав і підтримує збірну РФ, — написав користувач Олександр Тверській

Українці ваша Анна Сєдакова зараз топить за збірну Росії на 1-му каналі. Каже мовляв тільки прилетіла з Одеси і Києва. Мовляв футбол нас усіх об'єднав. Бла бла бла! Моя думка — Ви так війну не виграєте. У вас бардак, — заявив Aндpeй Пятов

У коментарях обурені українці вже висловили свою думку щодо вчинку співачки.

"Позбавити громадянства і виселити за поребрик!", "Подивися в очі воїнів з Донбасу", "Нехай там тепер і залишається", "Отримала бабло і відпрацьовує", "Чергова лицемірна співачка".