«Немов білосніжка»: Наталія Валевська зачарувала прихильників ніжним образом

08/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Немов білосніжка»: Наталія Валевська зачарувала прихильників ніжним образом

Відома українська співачка і переможниця шоу "Шанс" Наталія Валевська здивувала прихильників ніжним образом, передає Корупція.Стар

Минулого тижня Наталя Валевська продемонструвала стильний образ для виходу в світ. Співачка прогулялася по місту в елегантному вбранні.

Для прогулянки Валевська вибрала розкішну сукню з воланами ніжного кремового відтінку. Свій образ Наталія доповнила туфлями-човниками на високих підборах в білому кольорі, а також маленькою сумочкою-клатчем чорного кольору.

"День військово-морського флоту України. Це велика честь вітати наших військових в улюбленій Одесі ♥️ Доречі ми з @micko_michelle спеціально пошили сукню , правда вона чарівна ? ", — так підписала своє нове фото зірка.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Нагадаємо, що Наталя стала відома всій Україні після перемоги в телевізійному проекті молодих виконавців Шанс-3. 

Ставши першою на проекті Шанс в 2005 році Наталя почала сходження до вершин своєї професійної діяльності: знялася в мюзиклі Кішки, записала пісні дуетом з метром вітчизняної опери Володимиром Гришком, отримала нагороду в Відкриття року UBN AWARD.

День військово-морського флоту України ?? Це велика честь вітати наших військових в улюбленій Одесі ♥️ Доречі ми з @micko_michelle спеціально пошили сукню , правда вона чарівна ? ? А зачіска сьогодні від студії @elena_kanevskaya_ майстра @inga_voloshchakevych ✨?? #валевська #valevskaya #valevskayashow #наталіявалевська #инстаграм #инстаграманет #инстаграмнедели #инстаграм_поукраински #инста #инстатаг #я #улыбка #селфи #красота #супер #день #ночь #природа #друзья #дружба #лайки #фото #фотография #украина #любовь #любовьмоя #девушки #жизнь #жизньпрекрасна #небо

Публикация от VALEVSKAYA ?SINGER?PRESENTER• (@valevskaya_com)