«На добраніч»: Вікторію Бекхем розкритикували через дивне фото

04/07/2018     Автор: Яна Романська
«На добраніч»: Вікторію Бекхем розкритикували через дивне фото

Не засмучуйтеся, коли у вас раптом не виходить красиво сфотографуватися. У всіх бувають погані дні та некрасиві кадри, навіть у знаменитостей. Так, нещодавно, Вікторія Бекхем вислухала у свою сторону безліч критики через невдале селфі у дзеркалі, передає Корупція.Стар

44-річна Вікторія веде свій блог, тож якось вирішила попрощатися зі сфоїми фолловерами і опублікувала селфі, зроблене в ванній кімнаті. Здається, що тут критикувати? Однак, самі все зрозумієте, поглянувши на фото. 

Місіс Бекхем позує у банному халаті та з рушником на голові, складається враження, що вона лише вийшла з душу, однак — сумнівно. На фотографії добре помітно, що на обличчі Вікі повноцінний вечірній макіяж. Забула змити? Ви можете повірити, що зірка такого масштабу забуває про базові елементи догляду за шкірою обличчя у 44 роки?

Ми — ні, як і фолловери Вікторії. Тож зовсім недивно, що фани не повірили у щирість фрази «На добраніч», так щиро виписаній червоною помадою на дзеркалі.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

У коментарях шанувальники Бекхем не полінувалися нагадати зірці, що косметику варто змивати перед сном: "Не забудь змити з себе косметику", "Накладні вії і макіяж перед сном?", "Ти ж не збираєшся спати з косметикою на обличчі?".