Новини про зірок
Подобається

«Твій вид ззаду, як «Феррарі»: Злата Огневич засипала Мережу пікантними фото

03/07/2018     Автор: Яна Романська
«Твій вид ззаду, як «Феррарі»: Злата Огневич засипала Мережу пікантними фото

Популярна українська співачка, учасниця пісенного конкурсу "Євробачення" та колишня депутатка Верховної Ради України — Злата Огневич вже з головою поринула у літо. Про свідчать гарячі літні фотографії, якими вона буквально засипала свій особистий блог у мережі Інстаграм, передає Корупція.Стар

Зірка показала цілий рад кадрів, де вона позує у купальників. Деякі з них — як спогади з дитинства — скромні і веселлі, а от інші — абсолютна протилежність. Демонструють, що "дівчинка виросла".

"Так, це вдома", — пише Огневич під однією фотографією

Якщо зважати на геолокацію, яку залишила сама Злата, то вона очевидно відпочиває на красивому острові Джарилгач, що має неповторну екосистему та знаходиться у Чорному морі.

Фолловерів фразили кадри, тож вони залишили безліч коментарів, як позитивних, так і негативних.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

"Який чудовий вид! Злата, море, синє небо. Просто неймовірно", "Око не відірвати", "Здається, світ завмер перед моїми очима. Тільки твій вид ззаду… Твій вид ззаду, як "Феррарі" …", "Дуже відверто. Шкода. Раніше Злата була зразком не тільки грації, а й втіленням пристойної скромною краси. Шоу-біз бере своє. Я не в осуд, в будь-якому випадку талант Злата не розгубить, я вірю в це. Удачі великої".