Новини про зірок
Подобається

Юлія Думанська показала, як виглядає після народження дитини

02/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Юлія Думанська показала, як виглядає після народження дитини

Українська артистка, біловолоса красуня Юлія Думанська народила дитину.
 

Своєму коханому чоловікові Григорію Козловському жінка подарувала донечку.

Популярне: «Постаріла. Це мабуть клімакс …»: Наталя Могилевська здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Як це постійно відбувається в шоу-бізнесі, пара боїться, що можуть наврочити, тому не показують фотографій свого первістка. А от сама артистка не проти показати всім себе: жінка справжня красуня!

Співачка Юлія запостила у своєму Instagram декілька знімків, де показала, який вигляд має після пологів. Щоправда, фігуру в повний ріст мати показувати не спішить.

Раніше повідомлялося про те, що співачка Юлія Думанська з великим нетерпінням чекала народження омріяної дитини. 27-річна артистка дуже тішиться від щастя та охоче приймає привітання від друзів. Шанувальники теж не залишились осторонь. Радісна подія у сім'ї зіркової пари відбулася 20 червня.

Також повідомлялося, що Юлія Думанська, перед народженням, знялася у неймовірно розкішній фотосесії. Разом з нею брав участь її чоловік нардеп та відомий бізнесмен Григорій Козловський.

На фотознімках співачка показала вже добре округлий живіт. На фотосесії дівчина по-різному позує у красивих стильних платтях, які, ясне діло, не приховували змін у фігурі.  Фотосесія виправдала всі очікування: все романтично, розкішно та витримано.