Зіркові скандали
Подобається

Батько Маркл дуже обурений поведінкою Єлизавети ІІ. Дізнайтеся чому

02/07/2018     Автор: Віра Грицишин
Батько Маркл дуже обурений поведінкою Єлизавети ІІ. Дізнайтеся чому

У Кенсінгтонський палац має намір приїхати батько Меган Маркл, хоча йому це заборонила Єлизавета ІІ.

Урочисте святкування весілля Меган Маркл і принца Гаррі вже давно відбулося, але не дивлячись на це, батько актриси продовжує погано висловлюватись і демонструвати свій  скандальний характер, чим дуже дратує королеву. На цей раз чоловік залишився незадоволений реакцією королеви на його відверте інтерв'ю для "Доброго ранку, Великобританія!". У цьому шоу батько розказував про подробиці відносин між зятем і дочкою. Подивившись шоу, королева заборонила чоловікові бути в Кенсингтонському палаці.

Популярне: «Постаріла. Це мабуть клімакс …»: Наталя Могилевська здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Батько Маркл не єдиний, хто піднімає бучу в королівській родині. Раніше повідомлялося, що сестра Маркл також свого часу доставила клопоту: вона неодноразово наговорювала на Меган. Принцу це дуже не подобалося, адже він був впевнений в Меган. І зовсім не думав про неї погано, так як про це говорила сестра: що Меган брехуха і неймовірна вискочка.

Батько Маркл Томас також сказав, що зустріч королеви з Трампом, яка була запланована, в принципі ідея хороша. Також заявив, що в цьому немає нічого поганого.

"Якщо королева хоче зустрітися з нашим зарозумілим і бездушним президентом, то у неї не знайдеться виправдань, щоб не познайомитися зі мною — я далеко не такий поганий", — говорить Маркл.

Ні для кого не секрет, що батько Меган Маркл сказав про те, що він хоче познайомитися не тільки з королевою Єлизаветою II, але і з принцом Гаррі, своїм зятем.