Новини про зірок
Подобається

«Вже усміхаємося, танцюємо…»: Лілія Ребрик поділилась зворушливим фото двомісячної доньки

01/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вже усміхаємося, танцюємо…»: Лілія Ребрик поділилась зворушливим фото двомісячної доньки

Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася своїм щастям з шанувальниками. Її молодша дочка відсвяткувала черговий День Народження, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала зворушливий знімок, на якому тримає на руках свою крихітну дівчинку. Лілія розповіла, що вчора їй виповнилося рівно два місяці.

Популярне: "Дуже милі": Яна Соломко показала як підросла її донечка

На фотографії видно, як мама дбайливо обіймає дитину, правда особи самої Поліни не видно, в кадрі тільки ручки, якими дівчинка тягнеться до маминих рук.

"Нам сьогодні ДВА місяці … Уже посміхаємося, танцюємо (гени беруть своє), АГУкаємо))), встигли сфотографуватися на паспорт (це було непросто, але ми це зробили), плаваємо у великій ванній, тримаємо голівоньку потроху. Ну і вміємо домагатися свого: якщо хочемо їсти, то нехай весь світ зачекає ", — написала ведуча в підписі до публікації.

Шанувальники розповіли, що таке миле фото змусило їх розчулитися і привітали маленьку Поліну з таким чудовим святом.

"Чудово))", "Прийміть найсолодші привітання", "Вітаємо", "Крихітна", "Малятку здоров'я, а милим батькам — спокою і тактовності", "Як ніжно !!! Вітаю!!!»

 

Нам сьогодні ДВА місяці… ✌️??‍♀️ Вже усміхаємося, танцюємо (гени беруть своє?), АГУкаємо))), встигли сфотографуватися на паспорт (це було непросто, але ми це зробили), плаваємо у великій ванній, тримаємо голівоньку потроху. Ну і вміємо домагатися свого: якщо хочемо їсти, то нехай весь світ зачекає…….)))? Знайома ситуація?? @sish_kids ??? #дикасімейка #дикаполіна #насвжечетверо #мамадвохдівчаток #літо

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)