Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 липня 2018 року

01/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 2 липня 2018 року

Овен

День мудрості, навчання, душевної щедрості. Сьогодні знання будуть даватися легко. Вдалими будуть придбання, угоди, підписання ділових паперів, гостинність, але небезпечно робити авантюрні вчинки, нав'язувати іншим свої ідеї. Будьте уважні до своїх дій.

Телець

Сьогодні вам буде не до господарських робіт. Хай цим займуться близькі. Сьогодні ви повністю поглинені професійною сферою. Намагайтеся не перестаратися.

Близнюки

Завершіть старий справи і візьміть відпустку. Нові починаючи варто планувати гарненько при цьому відпочивши. Інакше, високий ризик посвариться з начальством.

Рак

Зараз ви пожнете плоди власної працьовитості, проявленої навесні: вас чекають успіх, популярність, авторитет і повагу на роботі. Правда, публічних виступів краще не робити. Перегляньте нові дружні і любовні зв'язки: вони ненадійні.

Лев

Фінансова сторона Льва виглядає, м'яко кажучи, не дуже добре. Ви будете дуже сильні засмучені цим. Але, марно. Зовсім скоро у вас налагодяться стосунки на роботі і з'являться нові угоди.

Діва

Сьогодні основна увага ділових Дів може бути прикута до всякого роду операцій. Багато хто успішно покаже себе в укладанні багатьох угод. Не нехтуйте своїми зобов'язаннями і розраховуйте на те, що вам вдасться безперешкодно користуватися ресурсами інших людей.

Терези

Хороший день для творчості. Доля готує вам незвичайні повороти. Ймовірно, високий життєвий потенціал змусить вас проявити максимальну активність і працездатність.

Скорпіон

Сьогодні не варто починати нові справи. Багато хто буде намагатися розсердити вас і діяти на нерви. Постарайтеся просто перечекати цей період.

Стрілець

Вас чекає реальна небезпека з боку тих, кого ще вчора вважали надійним другом. Ваш порятунок — згуртувати навколо себе однодумців. Прислухаючись до їхніх порад, ви зробите єдино правильний крок до благополуччя.

Козеріг

Нарешті у вас починається новий період в житті. Він знаменує вам безліч приємних поїздок, і швидше за все, нові романтичні відносини.

Водолій

Варто підвищувати свій фаховий та інтелектуальний рівень. Ваша інформованість заслужить високу репутацію в колі однодумців, партнерів і навіть конкурентів.

Риби

Не дуже сприятливий день для Риб. З одного боку, ви будете відчувати прилив творчої енергії, яку захочете направити в роботу. А з іншого боку, будете ставитися до всього з великою байдужістю. Не піддавайтеся своїм слабкостям.