Зіркові скандали
Подобається

«Кинула дочку і розважається …»: Лободу виставили на посміховисько через її фото

28/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кинула дочку і розважається …»: Лободу виставили на посміховисько через її фото

Популярна українська виконавиця Світлана Лобода поділилася з шанувальниками своїми знімками з відпочинку, передає Корупція.Стар

На сторінці в Інстаграм жінка вирішила показати шанувальникам як проводить свій вільний час на пляжах США. На знімку зірка розташувалася на гамаку на тлі океану.

Популярне: "Жека! Брат! Видужуй": Зеленський налякав шанувальників, зізнавшись про хворобу Кошового

Але правда ось наряд для свого відпочинку Світлана вибрала дуже незвичайний. На тлі дівчат, які загоряють в купальниках, Лобода виглядає безглуздо, загорнувшись в теплу ковдру.

Така фотографія викликала величезний інтерес у шанувальників, які стали навперебій пропонувати, через що Лобода так незвично одягнена.

«Перегоріла на сонці?», «Чи не холодно?», «Замерзли бідолаха», «Напевно, живіт після вагітності приховує».

Але інші користувачі соціальної мережі підмітили, що на знімку немає ні старшої, ні молодшої дочки Лободи. Артистку звинуватили в тому, що та просто кинула дітей і тільки те й робить, що відпочиває.

«Зараз на пляжах сидить, до цього на концерти їздила, а дітей хто виховуватиме?», «А де ж доньки?», «Відразу видно, яка з неї мати».

Нагадаємо, що ім'я другої дочки Світлани досі не відомо. Співачка заявляє, що про нього знає тільки батько дочки, якого вона теж успішно приховує від шанувальників.

 

Fin?soon #суперзвезда?‍♀️

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)