Новини про зірок
Подобається

«Справжній красень»: Ольга Сумська вперше показала свого підрослого племінника

26/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Справжній красень»: Ольга Сумська вперше показала свого підрослого племінника

Популярна українська актриса Ольга Сумська розповіла, що у її улюбленого племінника сьогодні особливий день, передає Корупція.Інфо

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм вона поділилася спільним фото з хлопцем і зізналася, що сьогодні В'ячеславу Хостікоєву виповнилося 22 роки.

Популярне: Пенсіонерів хочуть звільнити від сплати комуналки. У Раді зареєстрували законопроект

На фотографії поруч з Ольгою стоїть вже дорослий чоловік. Племінник вже давно обігнав по зростанню свою знамениту тітку. Шанувальники відзначили що хлопчик виріс дуже схожим на свою маму Наталю і навіть тітку.

«На маму Наталю дуже схожий», «Прям копія Наталю, навіть родимка мамина», «Обличчя мамине».

Нагадаємо, що хлопчик виріс в династії акторів. Його мама Народні артисти України Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв. З самого дитинства він вивчав акторську майстерність. У минулому році він закінчив Київський університет театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенко-Карого.

Тепер же хлопець став справжнім актором і виступає в Київському національному українському драматичному театрі ім. Франко разом зі своїми батьками і іноді навіть тіткою. Крім цього він снімаетс я і в українських фільмах. Він виконав одну з головних ролей в очікуваному українському фентезі «Тільки диво».

 

Happy birthday ??? @khostikoievjr

Публикация от Ольга Сумская (@olgasumska)