Новини про зірок
Подобається

«Пласка і з неголеними підпашками»: Міла Йовович вразила всіх своїм виглядом

26/06/2018     Автор: Яна Романська
«Пласка і з неголеними підпашками»: Міла Йовович вразила всіх своїм виглядом

Голлівудська актриса з українським корінням звикла бути постійно на публіці, але це абсолютно не заважає їй бути собою. Міла Йовович на офіційних заходах завжди виглядає бездоганно, однак про її вигляд у домашніх умовах такого сказати не можна, передає Корупція.Стар

До Мілиного вигляду без макіяжу всі вже давно звикли, адже вона не соромиться показувати свою природню красу і часто публікує різного роду селфі. Та й зрозуміти її можна — ходити весь час з тонами косметики, яка не дозволяє шкірі дихати і лише пришвидшує старіння.

Однак, все таки таким знаменитостям, як Йовович, не варто забувати, що вони зірки. Таку думку висловили фолловери після того, як Міла виклала у своєму блозі нове фото.

У кадрі актриса зображена разом зі своїми доньками, однак увагу всіх привернуло далеко не це. Якщо придивитись, то видно деякі «мінуси» зірки. Можливо, ніхто б і не звернув на ці нюанси уваги, але Міла сама акцентувала на цьому увагу:

«Найпрекрасніший спосіб провести час — піти в парк зі своїми дітьми. І, так, я пласка, і я не брию підпашки»

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Деякі фолловери не стримались і написали, що нехтувати такими елементарними дрібницями догляду за собою не пасує зірці такого масштабу. Однак, Мілу, здається, не дуже цікавить їхня думка.