Новини про зірок
Подобається

«Неймовірні зміни у зовнішності і нове кохання»: Як зараз живе переможниця Холостяка-5, Марина

26/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Неймовірні зміни у зовнішності і нове кохання»: Як зараз живе переможниця Холостяка-5, Марина

Під час фіналу п'ятого сезону холостяка практично кожен сидів біля телеекранів в очікуванні, хто вона, дівчина-переможець. Як ми знаємо саме цей сезон був насичений яскравими учасницями, і практично кожна була достойна серця завзятого холостяка футболіста Сергія Мельника, передає Корупція.Стар

В результаті напруженої боротьби протягом двох місяців у фінал вийшло двоє — Марина та Олена. Перемогу та омріяне освідчення отримала Марина, як зізнається сама дівчина, мабуть, він побачив в ній саме ту заради якої він і прийшов на проект.

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Практично місяць після проекту пара виходила в світ, демонструючи шанувальникам, які вони щасливі та яке палке у них кохання. Сергій прийняв її сина та часто навідувався до них у гості. Але пара так і не встигла пожити разом, оскільки через пару тижнів після проекту Сергій повернувся у Мінськ та продовжив тренування.

Спочатку він навідувався до коханої раз на тиждень, як тільки мав вільний час. Проте з часом Сергій все рідше і рідше приїжджав до Марини, що викликало у неї масу запитань. Тоді вона пішла на відчайдушній крок і вирішила мчати до коханого у Мінськ. Він зустрів її в аеропорту з квітами та ніжно поцілував і все здавалось наче в казці.

 

Але казка не триває вічність і через деякий час вони почались сваритись і врешті решт зрозуміли, що їхні стосунки були помилкою. Вони розійшлися назавжди і безповоротно.

Марина не любить говорити про свій гіркий досвід, лише стверджує, що стала сильнішою.

Тривалий час про її життя та стосунки з чоловіками було мало що відомо, та згодом вона з'явилась на проекті "Танцюють всі" і знову про неї заговорили.

Її запідозрили в романі з партнером Романом Невинчанним. Згодом і сама Марина підлила масла у вогонь та зізналась, що між нею та Романом пробігла іскра і вона закохалась.

«Я просто закохалася! Він настільки активний на наших репетиціях…»- коментує Марина.

Між ними було шість років різниці, які не завадили їхнім стосункам. Однак все ж таки найшовся нюанс, який зруйнував їхні відносини.

Сьогодні Марина успішна бізнес-леді, яка всього в житті добилась сама. Вона працює телеведучою у власній телепрограмі "Мужoff", де помагає жінкам пережите розлучення, а також допомагає сім'ям пережити важкі хвилини в житті.

Варто зазначити і те, що за останні роки Марина сильно змінилась зовнішньо. 

Взявши себе в руки вона змогла схуднути на 15 кілограмів та стати схожою на голівудську топ-модель з дорогого глянцевого журналу. Також змінилась зовнішньо і стала зовсім на себе не схожою, красивішою та елегантнішою.

 

Знакомимся ближе, друзья) Сегодня до меня дошло, что я мало общаюсь со своей аудиторией? Самый распространённый вопрос: Где я работаю? Люди, которые со смой с проекта #холостяк знают, что 3-4 года назад я была безработной молодой мамой, ни дня не работающей по образованиям) (Я учитель математики и юрист, кому интересно ?) Что же изменилось после того, как я выиграла проект и переехала в Киев?? Да всё… Основной вид заработка начался в Инстаграм, рекламы, фотосессии, съёмки) Потом созрел бизнес план клуба для женщин столкнувшихся с проблемой развода, не пошло. Зарабатывать на чужих проблемах-это гениально, но морально не для меня ) К тому же не сформировалась правильная команда энтузиастов ? Далее был магазин) Я начала путешествовать и параллельно закупать бельё, арендовала помещение в ТЦ, открыла ЧП, сделала ремонт и сама там торговала-вырванные годы???, в перспективе нашла продавца, поставщиков, вышла в 0 и потухла. Бизнес купи-продай-тоже не моё) Потом немного повозила технику из Европы, называю этот свой карьерный рост «От трусов к айпадам»? И вот сейчас я в процессе выпуска линии пляжной одежды ❤️ Честно говоря, пока горю этой идеей, надеюсь всё получится, но загвоздочка с поиском качественной ткани (если кто-то посоветует оптовые склады, с чем-то стоящим, буду благодарна ?) Если хотите, делитесь своими историями) Мне будет интересно почитать ? #маринакищук #жизньпослепроекта #холостяк5 #бизнес #бизнесидеи #бизнесснуля #молодаямама

Публикация от Марина Кищук (@marina.kishchuk)

 

Самая запоминающаяся история была как раз во время прошлой акции #подарокбезповода ) Матвею нужно было выбрать в #будинокіграшок ребёнка и подарить ему игрушку) Он выбрал плюшевого мишку и конечно же девочку, которой стесняясь протянул подарок) Казалось бы, такая мелочь, но с того раза он сам радуется, когда дарит девочкам подарки, дарит подружкам цветы, которые мама выращивает на огорода, а недавно познакомился с девочкой в кафе, подошёл ко мне и говорит: Видишь девочку? Нам нужно заказать ей пирожное ? Не знаю почему он так уверен, что это нужно нам двоим? Наверное потому что я поддерживаю его в таких проявлениях ? Ведь с детства в мужчине должны формироваться правила поведения с девушкой! Теперь я жду ваших интересных историй! И ставьте друг другу лайки за те, которые понравились, чтобы было легче выбирать! Люблю вас! #акция #домигрушек #холостяк33

Публикация от Марина Кищук (@marina.kishchuk)