Новини про зірок
Подобається

«На шоу слів не добирала»: Як склалося життя «пацанки» Люди Понзель

26/06/2018     Автор: Яна Романська
«На шоу слів не добирала»: Як склалося життя «пацанки» Люди Понзель

Українські телеглядачі просто обожнюють телешоу, де беруть участь такі ж прості люди як вони. Саме тому такі програми і стають популярними, а до учасників шоу люди ставляться як до своїх рідних.

Учасниць шоу «Від пацанки до панянки» у нас люблять надзвичайно сильно і навіть після завершення проекту всі з цікавістю слідкують за тим, як склалося життя дівчат. Сьогодні ми, редакція Корупція.Стар, вирішили розповісти вам про те, як зараз живе одна з найнестримніших пацанок – Люда Понзель, більш відома як Люда БДСМ.

На проект Люда прийшла, адже зрозуміла, що вести такий спосіб життя більше не можна, інакше вона просто занепастить себе. На її зухвалу поведінку вплинула дитяча травма: батько покинув їх з матір’ю і знайшов собі іншу сім’ю. 

Щоб мати хоч якісь гроші на алкоголь, сигарети і гулянки – Понзель працювала логістом. Звісно ж, проблем на роботі дівчині вистачало, адже вона була абсолютно безвідповідальною. На проекті дівчині не все давалось легко, але вона взяла себе в руки і змогла протриматись майже до фіналу, однак, все ж покинула Школу леді.

Та це не засмутило Люду, адже вона досягнула своєю мети.


«Насправді проект мені дав те, чого в звичайному житті точно не було б. По-перше, я почала спілкуватися зі своїм батьком. Взагалі зараз більше часу приділяю родині. По-друге, перестала бути агресивною. А ще перестала «тролити» людей. Раніше я їх дуже ненавиділа. Тепер лояльніша до деяких ситуацій, стала спокійнішою», — зізналась вона в одному з інтерв’ю.

Окрім цього, змінилось і місце проживання Люди – тепер вона живе у столиці. Знайшла хорошу роботу, а також бере участь у деяких проектах Нового каналу.

Вкінці 2017 року Мережею гуляла новина про те, що Люда Понзель – вагітна. Тоді всі подумали, що дівчина знову пустилася берега і почала розгульне життя, адже, як відомо, чоловіка у неї нема. Однак, виявилося, що це був соціальний експеримент під час участі у проекті «Пацанки. Нове життя».

Щоправда, цей проект Люда БДСМ покинула зі скандалом. Між нею та Юлією Чайкою виник конфлікт, дійшло до бійки і один з режисерів кинувся розбороняти дівчат, за що й отримав від Понзель.

Після цього, продюсер шоу сказав Люді:

«Вам дали все — квартиру, роботу, підтримку. А ви, в свою чергу, вирішили — якщо у вас тисячі підписників в Instagram, то вам можна все! Люда, я не хочу знущатися над тобою так, як ти весь цей час робила по відношенню до знімальної групи. Я в тебе дуже вірив. Ти дотепна, красива, але сама не цінуєш цього»

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Після цього на телебаченні Понзель більше не бачили. 

Відомо, що зараз у Люди є коханий хлопець і робота. Про своє життя дівчина й справді зрідка розповідає в Instagram.