Новини про зірок
Подобається

«Це був щасливий випадок»: Таємниці кар’єрного успіху і особистого життя актриси Віти Смачелюк

25/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Це був щасливий випадок»: Таємниці кар’єрного успіху і особистого життя актриси Віти Смачелюк

Цю енергійну особу ви впізнаєте навіть на вулиці, Віта Смачелюк завжди відрізнялася від своїх колег-акторів. Усміхнена, рудоволоса дівчина давно стала улюбленицею сотень глядачів, передає Корупція.Стар

Дівчина розповідала, що ніколи і не думала про кар'єру актриси, мріяла стати танцівницею, проте доля розпорядилася інакше. Підкорившись волі батьків Віта йде вчитись на бухгалтера, та вже на другому курсі дівчина кардинально змінює своє рішення і поступає в театральний. Не можна стверджувати, що ролі дівчині давалися легко, але як стверджує актриса, вона рідко сама бігала по кастингах. Найчастіше їй дзвонили і запрошували.

Зовсім несподівано для себе Віта стає телеведучою популярного теле-шоу "Форт Буаяр". Як зазначає актриса це були неймовірні враження.

"Мене викликали на проби в серіал «Украдене щастя», але в підсумку на роль взяли іншу актрису. А через деякий час я отримала запрошення від цього ж каналу спробувати себе у ролі ведучої «Форту Буаяр»! Потрапити в цю програму — в будь-якій якості! — було мрією мого дитинства …"

Ця пристрасна жінка має ще одне доволі небезпечне захоплення, Віта фанатіє від автомобілів: "Обожнюю брати участь в жіночих авторалі. Це відчуття не описати ніякими словами, мене заворожує ця жага швидкості, адреналіну".

Проте зірку «мильних» серіалів «5 хвилин до метро», «Вовчиця», «Колишня», «Серцю не накажеш» Віту Смачелюк нечасто можна побачити на світських тусовках. Замість відвідин галасливих вечірок актриса вважає за краще посидіти за книгою. Вона повністю віддана роботі і впевнена, що викладатись потрібно на всі 100 %.

"Незалежно від того, де я перебуваю, будь це знімальний майданчик або театральна сцена, важливо бути чесною перед собою і глядачем. Не важливо кого грати, я не боюся працювати. Цікавий сам процес створення персонажа, як від внутрішнього стану, так і від зовнішніх проявів — пузо підкласти, штани-треники надіти, і вже щось починає народжуватися. Персонажі з'являються по-різному, я люблю експериментувати, йду на поводу у режисерів, і настільки, наскільки, це можливо, намагаюся вести їх за собою".

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Стосовно особистого життя актриси, Віта не особливо розголошує цю інформацію. Жінка впевнена, що такі подробиці не повинні стосуватися ЗМІ, тому, поки що, її чоловік це лише екранний персонаж. 

Також, варто зазначити, що багато часу зірка віддає роботі. Віта не лише успішна актриса, вона вже доволі тривалий час працює телеведучою на "Новому Каналі".