Новини про зірок
Подобається

«Справжня неділя»: Катя Осадча показала миле фото з сином

25/06/2018     Автор: Яна Романська
«Справжня неділя»: Катя Осадча показала миле фото з сином

Зіркова телеведуча, колишня модель та мама двох чудових синів — Катя Осадча, здається, має якесь невичерпне джерело енергії. Такі висновки можемо зробити з того, що ця шалена жінка встигає скрізь: і у відрядження поїхати, і прямий ефір провести, і з дітьми погуляти, і час чоловіку присвятити, і навіть улюбленим садівництвом позайматися, передає Корупція.Стар

Катя справді встигає дуже багато і ще, не забуває ділитися усім, що відбувається з нею протягом дня, у своєму персональному інста-блозі. Зірка викладає не лише звичайні фото-пости, вона любить знімати короткі інста-сторіз.

Якщо вірити останнім, то її неділя пройшла досить насичено: і попрацювала, і з рідними відпочила.

А ввечері Катя  опублікувала фото з маленьким Іваном і написала:

«Справжня неділя»

 

Додала ще традиційні для себе хештеги: #вечірнірадощі та #мамадвохсинів

Прихильники написали, що Катя дуже мила і красива, а також поцікавились, коли нарешті зіркове подружжя покаже світові обличчя маленького Івана. Всім хочеться дізнатися на кого ж схожий малюк.

Нагадаємо, нещодавно Осадча їздила у відрядження до міста Лева. Там вона відвідала офіційний захід в Національній Опері. Для цього візиту зірка обрала ніжно-рожеве плаття, яке гармонійно підкреслювало найкращі сторони фігури телеведучої.

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Окрім цього, зіркова туристка встигла ще прогулятися вузенькими вуличками старовинного Львова. Катя була там не вперше, однак їй дуже подобається романтична атмосфера міста сотень кам‘яних левів.