Новини про зірок
Подобається

«Щоб мати можливість довше бути з дочками»: Стало відомо, скільки тепер хоче за виступ Лобода

25/06/2018     Автор: Яна Романська
«Щоб мати можливість довше бути з дочками»: Стало відомо, скільки тепер хоче за виступ Лобода

Популярна українська співачка, яка зараз живе і працює в сусідній РФ, Світлана Лобода, підняла ціну за свій виступ, передає Корупція.Стар

"Замовити приватний концерт Світлани коштує 50 тисяч євро. Дорога, проживання, трансфер для команди з 12 осіб лягають також на приймаючу сторону, — розповіла російському  "СтарХіту " Нателла Крапівіна, продюсерка зірки. — Плюс добові в розмірі 200 євро".

Минулого року виступ Світлани коштував дешевше —  приблизно 25 тисяч євро. Під час вагітності Лобода переконувала, що не збирається засиджуватися в декретній відпустці.І зірка дотримала слова — всього через два тижні після пологів Лобода полетіла  в Москву на вручення премії "МУЗ-ТВ". Там "СуперСтар" досхочу позувала на червоній доріжці пред об'єктивами.

"Нічого дивного в зростанні винагороди немає, — каже організатор зіркових концертів. — Так роблять багато — Брежнєва, Гагаріна…Адже тепер їм є, від чого відмовлятися, — це час, який можна провести з дитиною. У Лободи взагалі окрема історія, літати на замовлення їй доведеться з Америки. Пропозицій Світлані надходить сила-силенна! І такий хід — якийсь фільтр, щоб мати можливість довше перебувати з дочками".

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Нагадаємо,  25 травня Лобода вдруге стала мамою, народивши ще одну донечку.