Новини про зірок
Подобається

«Вже одружилися?»: Леся Нікітюк здивувала шанувальників фотографіями у весільній сукні

24/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вже одружилися?»: Леся Нікітюк здивувала шанувальників фотографіями у весільній сукні

Особисте життя популярної української телеведучої Лесі Нікітюк знаходиться під великою увагою шанувальників після того, як зірка розповіла про те, що знайшла свою другу половинку, передає Корупція.Стар.

Про це жінка розповіла ще в минулому році. Її обранцем виявився сусід по будинку. Зірка зізнавалася, що жила з ним три роки поруч і ніколи не зустрічала його в під'їзді. Але їм все-таки вдалося познайомитися і між парою зав'язалися романтичні стосунки. Про те, хто цей чоловік Нікітюк так і не зізналася.

Популярне: «Високий кароокий брюнет…»: Лідія Таран показала фото того, в кого «влипла по самі вуха»

З тих пір шанувальники уважно стежать за зіркою, намагаючись зрозуміти, чи продовжуються їхні стосунки. Сама ж Леся подробиць особистого життя не розкривала досі. На своїй сторінці в Інстаграм вона опублікувала знімок, на якому зображена в красивому весільній сукні.

Шанувальники тут же припустили, що коханий телеведучої, все-таки зважився зробити їй пропозицію.

«Уже одружилися?», «Леся, так рада за вас, коли весілля?», «Невже це сталося».

Але варто відзначити, що крім Нікітюк в кадрі зображені і інші зірки українського шоу-бізнесу: Джамала, Злата Огневич і Оля Полякова і все у весільному вбранні.

Так, що деякі шанувальники засумнівалися в одруженні Лесі. За їхніми словами, швидше за-все таке вбрання пов'язані зі зйомками чергового випуску популярної передачі «Хто зверху?».