Новини про зірок
Подобається

«Більше не білявка…»: Тоня Матвієнко вразила шанувальників кардинальною зміною стиля

24/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Більше не білявка…»: Тоня Матвієнко вразила шанувальників кардинальною зміною стиля

Популярна українська виконавиця Тоня Матвієнко здивувала своїх шанувальників новою зачіскою, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина вирішила продемонструвати фанатам, які зміни відбулися в її стилі. Тоня записала невеликий відеоролик, на якому вона стоїть перед дзеркалом. Відразу впадає в око те, що зірка більше не блондинка. Вона змінила свій колір волосся і стала брюнеткою.

Популярне: «Високий кароокий брюнет…»: Лідія Таран показала фото того, в кого «влипла по самі вуха»

Крім цього змінився і стиль самої зачіски. Якщо раніше тоня вирівнювала своє волосся, то тепер вона вирішила залишити хвилясте волосся. Багато шанувальників прийшли в жах від таких змін. Але артистка поспішила заспокоїти своїх фанатів і розповіла, що таке перетворення було не випадковим.

Виявилося, що Матвієнко в такому образі знімалася для свого нового кліпу на пісню «Хто я для тебе». Дівчина зізналася, що вже незабаром шанувальники зможуть почути і саму пісню і побачити відеокліп.

«Ви ще пісню мою не чули, а вже скоро відеокліп! Як вам? », — підписала Тоня Матвієнко свою публікацію.

Шанувальники відреагували на такі зміни по-різному. Одні заявили про те, що дівчині дуже йде, інші ж розкритикували артистку.

«Дуже сміливий крок, але вам добре», «Не погано виглядає», «Йде бути брюнеткою», «Взагалі Тоню не впізнати, не подобається», «Сподіваюся це перука», «Навіщо було фарбувати-то».