Новини про зірок
Подобається

Заради дітей розстався з найціннішим: Melovin вразив шанувальників своїм вчинком

23/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Заради дітей розстався з найціннішим: Melovin вразив шанувальників своїм вчинком

Популярні українські зірки висловили своє бажання приєднатися до благочинної місії фонду «Единственная». Серед активістів опинився і знаменитий співак, який представляв у цьому році Україну на «Євробаченні» Melovin, передає Корупція.Інфо

Хлопець вирішив надати фонду прикрасу, яка була для співака талісманом удачі. Унікальне кільце артисту презентував відомий український ювелірний дім.

Популярне: "Помітно схудла і …": Фото Надії Савченко із зали суду

Разом з цією прикрасою Melovin знімався в своєму кліпі і їздив на «Євробачення-2018». За словами зірки, цей талісман не тільки приносив йому удачу, але і оберігав. Артист заявив, що він заряджений його енергетикою і зізнався, що хоче, щоб кільце дісталося гідній людині, яка не просто вирішить придбати собі гарну дрібничку, але і зверне увагу на головну мету заходу — допомогу дітям.

Артист вже передав кільце засновнику благодійного фонду Інні Катющенко. Жінка розповідає, що воно буде продано з аукціону, а гроші підуть на організацію літнього табору для дітей зі шкіл-інтернатів.

Початкова ціна прикраси поки не відома.

Нагадаємо, що зараз співак влаштував собі невеличку творчу перерву, після якої планує організувати свій сольний тур всією Україною.