Новини про зірок
Подобається

«Зайшла додому і сказала …»: Маша Єфросиніна відверто розповіла про поповнення в родині

11/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зайшла додому і сказала …»: Маша Єфросиніна відверто розповіла про поповнення в родині

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, що планує завести третю дитину, передає Корупція.Стар 

Такими одкровеннями вона поділилася зі своєю колегою Катериною Осадчою.

Популярне: Шоптенко народила! Перші фото з пологового

Зірка розповіла про те, куди вона пропала і чим займається останнім часом. Виявилося, що вона озвучила картину. Такий досвід в її житті був першим, крім цього, озвучувала вона її українською мовою. Таку пропозицію артистці зробив Національний художній музей, співробітники якого зважилися "оживити" свої експонати. Маша розкрила секрет, кого з персонажів вона обрала.

"Я попросила тільки, щоб це була прогресивна жінка і щоб вона була з початку двадцятого століття, щоб вже був початок авангарду — все, що я люблю. Це — Олександра Екстер. Я про неї почитала, і думаю: моя жінка! Вона ніколи нікого не боялася, їй було плювати, хто і що про неї думає. Вона дружила з Пікассо, робила що хотіла ".

Жінка додала, що робота була трудомістка і відняла багато часу. Єфросиніна поділилася, що після озвучення поверталася додому дуже втомлена і хотіла спокою, але не тут-то було. Зараз у неї гостюють племінник з племінницею.

"Я тільки зайшла додому і сказала:« Дайте мені просто зайти в душ, і потім я ваша! ». Вони сказали:« Добре, йди в душ, не поспішай! ». А коли я вийшла з душу, то не впізнала свою квартиру , тому що вони змогли якось з дивана вибудувати собі будиночок, іграшки їздили по підлозі, по стелі ".

Маша зізналася, що навіть не покарала малюків, а навпаки захотіла поповнення. Правда поки воно залишається тільки в планах.

"Це був той момент, коли я задумалася про третю дитину."