Новини про зірок
Подобається

«Сумкою старанно прикривала …»: Тодоренко зізналася про неприємність, яка з нею сталася

09/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Сумкою старанно прикривала …»: Тодоренко зізналася про неприємність, яка з нею сталася

Популярна українська телеведуча розповіла про те, що з нею сталося на одному зі світських заходів, передає Корупція.Стар 

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Регіна Тодоренко розповіла, як поспішала на відкриття шоурума популярного бренду. По дорозі на захід вона поставила на своїх нових брюках ніжно-блакитного кольору велика пляма.

Популярне: Екс-фіналістка "Холостяка" Галина розповіла чому відмовляється спілкуватися з Рожденом

«Нехай сьогодні у всіх буде продуктивний день. Не забувайте вивчити нове слово по-англійськи, зателефонувати батькам, продумати план на літо і сходити на шопінг (трошки порадувати себе всякої дрібницею). Обожнюю поспішати на важливий захід і тут же забруднитися якоюсь … Ойх … в цьому вся я », — підписала фото Тодоренко.

При цьому дівчині довелося викручуватися, щоб не зганьбитися на самому показі. Єдиний вихід, який знайшла Регіна — це весь вечір прикривати пляму сумочкою.

Шанувальників така історія артистки розвеселила.

"Ну добре хоч не порвала", "А я думала тільки зі мною таке вічно відбувається", "Ну ви даєте".

 

Пусть сегодня у всех будет продуктивный день. Не забывайте выучить новое слово по-английски, позвонить родителям, продумать план на лето и сходить на шоппинг(немножко порадовать себя всякой мелочью). Вчера я Была на открытии нового Шоурум @primrose_homewear и сумкой усердно прикрывала пятно на брюках ??. Обожаю спешить на важное мероприятие и тут же испачкаться какой-то ?. Ойх…в этом вся я??‍♀️ И, конечно, ВОПРОС! Оцените, пожалуйста, Мой накостюмленный look по шкале от 1 до 10? ?? Style — @irushairusha Кеды — @noone_russia Костюм — @studionebo #регинатодоренко #регинапутешественница??? #reginatodorenko @peopletalkru

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)