Новини про зірок
Подобається

«На екрані її чоловік — Станіслав Боклан, а в житті…»: Як склалося життя актриси серіалу «Коли ми вдома», Тетяни Шеліги

08/06/2018     Автор: Яна Романська
«На екрані її чоловік — Станіслав Боклан, а в житті…»: Як склалося життя актриси серіалу «Коли ми вдома», Тетяни Шеліги

Українське кіно зараз розвивається у різних напрямах, тож актори різного віку досить легко можуть знайти місце для себе і спробувати себе у різних амплуа. Так, наприклад, Станіслав Боклан, відомий ролями не лише драматичними, а й комедійними. Зараз він знімається у скетчі «Коли ми вдома», де поруч з ним працює не менш чудова акторка – Тетяна Шеліга. Про неї вам хоче розповісти редакція Корупція.Стар.

Тетяна про акторську кар’єру мріяла з дитинства, а коли настав час обирати професію – не розгубилась і поїхала вступати у школу-студію ім. Немировича-Данченка при МХАТі. Там вона познайомилась з безліччю акторів, чиї імена відомі мало не на весь світ. Про перші кроки в акторстві, жінка згадує так:

«Я смикала двері не в ту сторону. Олег Табаков, який тоді проходив сказав: «Дівчинка, щоб сюди вступити, штовхайте двері в іншу сторону». Благословив».

Після навчання Шеліга грала у театрі, а також досить часто грала у кіно, ролі були різні: як за характерами, так і за часом перебування у кадрі. Зараз. Коли Тетяні Леонардівні вже майже 70, вона знову на українських телеекранах у компанії інших чудових акторів. Зокрема, її чоловіка грає Станіслав Боклан. 

У Шеліги досі ніяких звань немає, але вони їй і не потрібні, вона і так народна. Принаймні так їй говорять всі її друзі:

«Таня, якщо з тобою вітається і розмовляє все місто, ти вже народна».

Особисте життя Тетяни не склалося: вона була двічі заміжня і має доньку Анастасію. Настя вже давно має свою сім’ю, з ними Тетяна Леонардівна і проводить весь свій вільний час. Особливо вона любить своїх внучок – Варю і Раду. 

Тетяна дуже активна людина, вона обожнює подорожувати:

«Взагалі, я їжджу в подорожі не відпочивати. Багато ходжу. Ось сім днів була в Чорногорії, де екскурсія — кожен день. А я ще встигала і купатися».

Популярне: Фанатки Олега Винника напали на охорону під час концерту

Окрім цього не боїться експериментувати з різними екстремальними розвагами. Словом, життя Тетяни Шеліги наповнене пригодами та яскравими враженнями.