Новини про зірок
Подобається

«Не той сценарій, що на проекті»: Екс-учасниця «Холостяка» Раміна розповіла, чому пари-переможці шоу розстаються

06/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Не той сценарій, що на проекті»: Екс-учасниця «Холостяка» Раміна розповіла, чому пари-переможці шоу розстаються

Екс-учасниця романтичного шоу "Холосятак" Раміна Есхакзай розкрила кілька причин, чому після закінчення зйомок «Холостяка» головному герою і переможниці не вдається зберегти такі палкі відносини, передає Корупція.Стар 


Нагадаємо, що Раміна Есхакзай була учасницею п'ятого сезону, але підкорити серце Сергія Мельника дівчині не вдалося. Проте досвід зйомок Раміна точно отримала, тому дізнавшись нову звістку про те, що Рожден і Іванна розстались, дівчина поспішила прокоментувати їхній розрив.

«По-перше, хочу написати, що на проекті НІ ніякого сценарію, і кому кого вибирати, теж ніхто не говорить. Це інфа 99,9%, т.к коли я брала участь в проекті, мені жодного разу ніхто не підійшов і не сказав: «Так, зараз його поцілуєш, а цій сучку видряпати очі, так як вона вважає тебе йолопом». Ні, такого не було, ми робили все, що хотіли », — почала свій пост дівчина.

«В організації та зйомках проекту бере участь велика кількість людей, які стежать за тим, щоб передати всі емоції і події глядачеві. У зв'язку з цим, ніякої інтимної обстановки, 1/1, як це буває в житті, на проекті бути не може … все знімають камери. А тепер подумайте, коли ми зустрічаємося з чоловіком, ми знайомимося, розкриваємося, спілкуємося і в підсумку це спілкування відбувається щиро і дуже природно. Якщо все проходить гладко, зав'язуються стосунки, якщо немає — розходимося », — продовжила свої роздуми екс-холостячка.

Популярне: Лобода вперше після пологів вийшла в світ. Тільки погляньте на цю матусю!

«Що ж відбувається на проекті? По-перше, кожна дівчина хоче показати свої найкращі якості, як і сам холостяк … По-друге, в реальному житті ми самі вигадуємо побачення, організовуємо їх, даруємо подарунки, говоримо компліменти і т.д. На проекті холостяку допомагають з організацією та втіленням ідей, тобто, вже йде не природний процес спілкування. По-третє, жорстка конкуренція між дівчатками і бажання виграти. Коли знаходишся в закритому просторі без спілкування, друзів, без зв'язку і постійно обіцяють з одними дівчатами і 1 чоловіком, ПРО ЦЕ САМОМУ чоловікові, хоч «свинку Пеппі» зроби холостяком, через місяць всі учасниці будуть її хотіти, адже «свинка Пепа» говорить правильні речі, робить гарні вчинки, в кінці-кінців її всі хочуть, ніж ти гірше », — написала Раміна.

«В результаті фінал, холостяк робить свій вибір. Потім герої опиняються в реальності, де немає проектного бюджету, красивих локацій, немає конкуренції і немає камер, які стримують. І тут відбувається нове знайомство нових героїв, без помічників, без камер, без інших учасників, 1/1. І на цьому етапі важливу роль відіграє процентне співвідношення тебе справжнього на проекті і поза ним. Чим більше щирості і емоцій на проекті, тим більше шансу побудувати відносини поза проектом », — вважає дівчина.