Новини про зірок
Подобається

«Ім’я та прізвище її екс-бойфрендів не розголошуються»: Куди пропала і чим зараз займається екс-солістка «Пара Нормальних» Анна Добриднєва

06/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Ім’я та прізвище її екс-бойфрендів не розголошуються»: Куди пропала і чим зараз займається екс-солістка «Пара Нормальних» Анна Добриднєва

Світ шоу-бізнесу можна порівняти з акулою, він тебе або проковтне повністю, або ж ти його осілдаєш і будеш на вершині все життя. Інколи, молоді і харизматичні виконавці, які вриваються у його двері не втримуються на вершині популярності.

Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про українську співачку та екс-солістку групи "Пара Нормальних" Аню Добриднєву, спробує привідкрити завісу особистого життя дівчини і з'ясувати, чим співачка займається зараз.

Творча діяльність Анни Добриднєвої бере свій початок в 2000 році. Саме тоді брюнетка працювала і гастролювала у складі таких рок-колективів, як «Карна», «Стан» і Mournful Gust. 

 2007 році дівчина стала солісткою київського гурту «Пара Нормальних». Її партнером по колективу був відомий нині виконавець Іван Дорн. Гурт записав сингл Happy End, який майже місяць очолював хіт-парад Gala Radio, а рядки легендарної пісні наспівували дорослі і діти. Та згодом, Дорн покидає "Пара Нормальних" і займається власною сольною кар'єрою.

У Ані з'явився новий партнер — Артем Мех. У такому складі гурт пропрацював 4 роки. За цей час було записано чимало класних пісень: «Ах, Іра», «Вендетта», «Пригадай», «Вулицями Москви» та інші. У вільний від виступів і гастролей час Добриднєва займалася діджєїнгом і працювала швидше для задоволення ніж заради грошей. У свій час ходили чутки про те, що колега співачки — Артем Мех, з яким вони разом співали в дуеті «Пара нормальних», є її партнером і в романтичних стосунках. Проте ці плітки Аня так і не підтвердила, дівчина просто сміялась з цього і давала всім зрозуміти, що вони лише хороші друзі.

Популярне: Лобода вперше після пологів вийшла в світ. Тільки погляньте на цю матусю!

Про таку красуню мріють багато чоловіків. Добриднєва Анна ретельно приховує особисте життя від сторонніх очей і вух. У неї неодноразово зав'язувалися стосунки з яскравими представниками українського шоу-бізнесу. Ім'я та прізвище її екс-бойфрендів не розголошуються. Анна неодноразово підігрівала цікавість до свого сімейного стану фотографіями у весільній сукні. Зараз серце брюнетки вільне. Але, як і будь-яка дівчина, вона мріє про коханого чоловіка, з яким створить міцну сім'ю. 

Зараз Анна Добриднєва займається сольною кар'єрою, нещодавно дівчина презентувала нову роботу "Тіло". Також дівчина захоплюється спортом і здоровим харчуванням, так це і не секрет, ви тільки погляньте на ідеальні форми співачки.

 

«Большая Свадьба» это сверхкруто ? Огромное спасибо @rusradio_ua и @m1ukraine за грандиозный праздник ?? ▫️ ▫️Бесконечно благодарю моих любимых @alexxahanna и @kathryn_moor ? ▫️ ▫️Спасибо за стильный образ, который специально разработала и воплотила @olgagramm (бренд @olga_gramm ). Шик, блекс, красота! Любовь в каждой пайеточке! ??? ▫️фото @bundzilo.tanya ? ▫️muah @geunessespa ? ▫️#аннадобрыднева #большаясвадьба #міжнами #співочеполе #м1 #boxingsinger #dancemusic

Публикация от Анна Добрыднева (@anna_dobrydneva)