Новини про зірок
Подобається

«Мої почуття і вчинки були щирими»: Вся правда про життя переможниці шоу «Холостяк-6», Олени Лесик

04/06/2018     Автор: Яна Романська
«Мої почуття і вчинки були щирими»: Вся правда про життя переможниці шоу «Холостяк-6», Олени Лесик

В тому, що «Холостяк» найулюбленіше романтичне шоу українських жінок, за 8 сезонів проекту не виникає жодних сумнівів. Вже декілька років на телеекрані з‘являється харизматичний і самотній чоловік, який намагається знайти свою другу половинку на шоу. У фіналі кожен з 8 холостяків українського реаліті обирав одну з дівчат, однак, потім більшість пар розпались.

Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам як склалася доля переможниці 6 сезону шоу — Олени Лесик, перед чарами й вродою якої не зміг встояти темпераментний грузин Іраклій Макацарія.

Злі язики одразу ж подейкували, що довго цій парі не бути разом. Прогнози справдилися через рік. Чому так сталось – в екс-закоханих версії різні.

До речі, про закінчення роману, дівчина сповістила на своїй сторінці в Instagram:

«Дорогі друзі і підписники! Я вирішила сказати вам те, що вже є очевидним. Я вважаю, що ми з Іраклієм повинні були донести це вам разом! Але, очевидно, мені «маленькій принцесі» доведеться зробити все самій. Ми з Іраклієм більше не пара!

Скажу лише за себе. Мої почуття і вчинки були щирими в цих стосунках! Про це знали всі — і сім'я Іраклі, і мої близькі, і наші друзі! Я була готова на все заради цієї людини — залишити кар'єру, переїхати до Грузії … готова була від цієї людини народити дітей, будувати з ним сім'ю.

Рішення про розставання прийняла я. Але не тому, що у мене хтось є (Ярослав — мій друг, який сам привів мене на кастинг «Холостяк-6») і не тому, що в душі немає почуттів до Іраклі, просто я втомилася проявляти ініціативу в наших стосунках! Я просто хочу щоб мене розуміли і кохали. Перш ніж ви обрушите шквал запитань і осуду, згадайте, що часто ми бачимо людей такими, якими нам хочеться їх бачити»

Як після розриву стосунків живе Олена — далі.

«Холостяк» хороша платформа для дівчат, адже більшість з них саме завдяки шоу здобувають популярність і активно будують кар‘єру. Так було, наприклад, з Розою Аль-Намрі, відбулось так і з Лесик.

Дівчина ще до проекту мала досвід у моделінгу. Пам‘ятаєте епізод, як Іраклію показували фото з пікантної фотосесії? Після шоу Олену почали частіше запрошувати на зйомки, а з розвитком Instagram Лесик стала однією з найпопулярніших вітчизняних моделей у цьому напрямку.

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук

Зважаючи на фотографії у її профілі, живе Олена безтурботно, багато подорожує. Компанію їй складають подруги. Немає у профілі за останні декілька місяців фотографій в компанії чоловіків. Можливо, красуня приховує свої романтичні стосунки, а, може, вона зараз самотня. В будь-якому випадку, проект пішов Олені Лесик лише на краще.