Зіркові скандали
Подобається

Сніжана Єгорова зі скандалом покидає роботу, а все через…

03/06/2018     Автор: Яна Романська
Сніжана Єгорова зі скандалом покидає роботу, а все через…

Екс-дружина шоумена і письменника  Антіна Мухарського — телеведуча Сніжана Єгорова покинула улюблену роботу зі скандалом, передає Корупція.Стар

Останнім часом  Сніжана працювала ведучою на телеканалі "Прямий". Одного разу в ефірі цього ж каналу провели опитування, де глядачів поставили перед вибором, запитавши "Якщо б ви мали можливість врятувати одного з них, кого б ви не дали вбити ворогу?".

Варіантів відповіді було два: Єгорова або Мухарський. 81% опитаних надав перевагу Антіну.

Це і спонукало Сніжану прийняти важливе рішення — піти з каналу, про що вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

"Прикро,що найстрашніший ворог, що вбиває,знаходиться найближче за все. Це байдужість,брехня і прагнення піару за будь-яку ціну… Відверто!!!Єдине, що здивувало,так це те, що таким "креативним чином" канал вирішив відзначити День захисту дітей, пропонуючи глядачу обрати, кого дати вбити ворогу?Багатодітну матір, яка одна їх виховує і живе з ними в Україні або багатодітного батька-аліментщика, який покинув вже дві родини і всім своїм малолітнім дітям винен гроші", — написала зірка.

Популярне: Фанатки Олега Винника напали на охорону під час концерту

Нагадаємо, Сніжана з Антіном після скандального розлучення ще досить довго з'ясовували свої стосунки у судах. Останній завершився лише 2 квітня.