Новини про зірок
Подобається

«Дружина весь час поруч, а йому закидають роман з іншою»: Як виглядає дружина ведучого шоу «Орел і Решка», Євгена Синельникова

03/06/2018     Автор: Яна Романська
«Дружина весь час поруч, а йому закидають роман з іншою»: Як виглядає дружина ведучого шоу «Орел і Решка», Євгена Синельникова

Євген Синельников – один із популярних телеведучих, який відомий далеко за межами батьківщини, адже у його шоу – багатомільйонна аудиторія. Женя – ведучий одного з сезонів, а також співзасновник шоу «Орел і Решка». І сьогодні редакція Корупція.Стар з задоволенням розповість вам більше про цього чоловіка.

Народився і виріс майбутній телеведучий у Запоріжжі. Ще в ранньому дитинстві він зрозумів чим хоче займатися в житті, тож після школи без проблем вступив до Інституту кіно і телебачення. На телебаченні Синельников спробував себе у різноманітних відгалуженнях: і як актор, і як режисер, і як телеведучий, і як оператор. Однак, більшість з нас знає його все-таки як телеведучого.

Євген вже давно одружений. Його кохана – Олена Синельникова, така ж творча людина, готова ризикувати всім задля втілення ідеї, як і він. У них безліч спільних інтересів і захоплень, та й загалом – життя сповнене пригод, адже жінка працює директором студії «Teen Spirit», а також генеральним продюсером та співавтором «Орла і Решки». Тож, як розумієте, ця пара постійно разом.

У них підростає син Олексій, який через постійну зайнятість батьків зараз проживає на батьківщині тата – у Запоріжжі, разом з люблячими бабусею і дідусем.

Цьогоріч Синельникову-молодшому виповнилось 6 років, люблячий батько не втратив нагоди цікаво привітати сина:

«Шестирічний син, це вам не п'ятирічний …. хоча, звичайно і не семирічний, але це через рік. А поки, УРА, у мене шестирічний син;)»

І хоч з дитиною вони бачаться вкрай рідко, та весь свій вільний час присвячують саме Олексію. Хлопчик дуже любить своїх батьків і завжди з нетерпінням чекає їх з відряджень.

Уявіть, як важко було дитині, коли одного разу в рамках шоу «Орел і Решка», Женя з Оленою відправились в навколосвітню подорож, яка тривала цілих 9 місяців.

До речі, якось у ЗМІ поповзли чутки про те, що у Синельникова закрутився роман з колегою-ведучою – Регіною Тодоренко. Подейкували, що Женя навіть хоче покинути свою сім’ю заради зіркової напарниці. Однак, сам ведучий будь-які стосунки, окрім професійних, заперечував.

Популярне: Фанатки Олега Винника напали на охорону під час концерту

Про життя Синельникова – професійне і приватне- можна багато дізнатись у його Інстаграмі.