Новини про зірок
Подобається

Пост-шоу «Як вийти заміж»: Інтригу розкрито. Чи разом Іванна і Рожден по сьогоднішній день

02/06/2018     Автор: Катерина Гук
Пост-шоу «Як вийти заміж»: Інтригу розкрито. Чи разом Іванна і Рожден по сьогоднішній день

Вчора, 1 червня в студії пост-шоу «Як вийти заміж» переможниця проекту «Холостяк 8» Іванна і Рожден розповіли про своє життя через півроку після закінчення зйомок і про те, разом вони чи ні, передає Корупція.Стар

Під час фінального пост-шоу «Як вийти заміж» чарівна ведуча Роза Аль-Намрі запитала Іванну про те, в яких стосунках зараз вони знаходяться з Рожденом Анусі.

Іванна сказала, що зараз вони не пара. Рожден Анусі повідав, що після закінчення проекту з кожним днем ​​вони з його обраницею спілкувалися все менше і менше. Так, все поступово зійшло нанівець.

Пара не сварилася,  не з'ясовувала стосунків, все було без драм і істерик, просто їх почуття розчинилися в часі. 

Також, було помітно, що такий фінал історії неймовірно порадував другу фіналістку Галину.

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук

Варто сказати, що екс-кохані Рожден і Іванна в студії трималися дуже гідно. Так, їхні шляхи розійшлися, але пара мирно попрощалася. Зараз вони обоє активно займаються власною кар'єрою і не втрачають надій зустріти справжнє кохання.

Іванка розповіла про те, що незабаром запустить новий, цікавий проект. Переможниця «Холостяк 8» не вдавалася в подробиці, але вже встигла підняти завісу, сказавши, що завдяки її новому дітищу, вона зуміла відчути себе потрібною цього світу, також поділилася, що їй зараз приємно усвідомлювати, що вона може допомогти великій кількості дівчат.