Новини про зірок
Подобається

«Я у Києві. Ненадовго»: Антін Мухарський повернувся на Батьківщину

01/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Я у Києві. Ненадовго»: Антін Мухарський повернувся на Батьківщину

Знаменитий актор Антін Мухарський повернувся на Україну зі за кордону до рідного Києва, передає Корупція.Стар 

Нагадаємо, раніше шоу-мен зі скандалом покинув країну і попросив політичного притулку за кордоном. Та от, нещодавно, стало відомо, що Антін Мухарський повертається до Києва. Про це він повідомив у себе в Фейсбук.

"Я у Києві. Ненадовго. Друзі, хто хоче побачитися, придбати мої книги або диски з автографом, познайомитися особисто, сфотографуватися або просто потиснути руку, поговорити на різні теми, чекаю вас на Книжковому Арсеналі на стенді видавництва «Люта справа», — повідомив артист.

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук

Нагадаємо, що Антін Мухарський залишив Україну і попросив політичного притулку ще в лютому.  На такий  важкий крок він зважився через напружені відносини з його екс-дружиною Сніжаною Єгоровою з котрою вони так і не змогли домовитися. Згідно рішення суду, актор повинен сплатити Єгорової аліменти в сумі 24 тисячі гривень. Проте, Мухарський стверджує, що немає таких коштів.