Новини про зірок
Подобається

«Своя правда»: Фіналістка «Холостяка» Галя розповіла про сценарії на проекті

01/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Своя правда»: Фіналістка «Холостяка» Галя розповіла про сценарії на проекті

Одна з найяскравіших фіналісток проекту "Холостяк 8" Галя поділилася зі своїми шанувальниками відвертим постом, стосовно зйомок програми, передає Корупція.Стар 

25 травня всі Україна вболівала за фіналісток легендарного шоу. Глядачі нарешті дізналися, кого ж вибрав Рожден Анусі. Однак, розмови навколо шоу не вщухають, а колишні герої діляться своєю "правдою" стосовно шоу. 

Так, наприклад, одна з фіналісток проекту Галя вирішила опублікувала на своїй сторінці в Instagram відвертий пост про зйомки.

"Сценарій. Забудьте про сценарій! Його просто нема. Це реаліті- шоу, де присутня велика редакторська робота та відео-монтаж. Це не зйомки кінофільму, де всі актори, які входять в роль з завченими фразами та діями по сценарію! Тому, якщо б мені показали ще з самого початку мою історію і попередили, що я повинна поступати тільки так і не інакше, то …. Я б в житті не погодилась ні за яких умов! Адже збоку — це так "не ідеально"… Але я щаслива, що саме так! По-справжньому, що не можна зіграти за дешевий гонорар! І якщо б не так, то ніколи б не народилась всім улюблена фраза "Чому все так!", мабуть я б ніколи не змогла подивитись на себе справжню з боку, прожити ці дні так, як я це зробила! Я б нічого не міняла — повторила б!", — пишет Галя.

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук


"Зйомки. Реаліті знімається стільки, скільки це є в реальному житті, а це — цілий тиждень. Це не один день, як багато хто думає. Тому щодо монтажу — то тут без нього не обійтись, адже ефірний час, який ви бачите щоп’ятниці — це всього лиш 100 хвилин, тому багато чого залишається за кадром", — продолжила участница.


"Стосунки. Все спілкування та відносини з Холостяком в проекті — тільки на камеру! Скільки запитань стосовно цього. Ми не бачимось без камер та не "спимо" разом після щоденних зйомок", — добавила Галя.

"Проплачено. Ніхто не потрапить в шоу "Холостяк" за гроші! Всі проходять кастинг! І я його проходила. Батько "перемогу", як всі писали — не проплатив! Він би скорше заплатив, щоб я туди не йшла. Але я б не купилась, чесно! Адже те, що я отримала — безцінно", — закончила Галя.