Новини про зірок
Подобається

Холостяк 2018: Хто став переможницею проекту і яку страшну таємницю приховувала дівчина

26/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Холостяк 2018: Хто став переможницею проекту і яку страшну таємницю приховувала дівчина

Вчора Рожден Анусі нарешті обрав переможницю проекту популярного українського шоу "Холостяк 8", передає Корупція.Стар

Головний герой повинен був визначитися між двома дівчатами Галею і Іванною. Разом з ними чоловік відправився на острів Балі і провів ще по одному побачення з дівчатами. За словами холостяка, рішення далося йому дуже складно, але свій вибір вважає правильним.

Популярне: "Молоді і пяні": В Мережі з'явились фото принца Гаррі та Кейт Міддлтон напідпитку

Головним аргументом він називав те, що він музикант і ця професія накладає величезний відбиток на відносини. Дівчина повинна розуміти, що він часто буде в концертних турах і не зможе приділяти їй всю свою увагу, а також підтримувати виконавця і не влаштовувати сцен ревнощів через його шанувальниць. Такою дівчиною Рожден назвав Іванну. Саме їй він вручив заповітне кільце.

Щаслива дівчина навіть поділилася зі всієї України своєю страшною таємницею. Під час останнього побачення з холостяком дівчина так і не розповіла йому про те, звідки у неї на ногах з'явилися шрами. Після перемоги вона все-таки довірилася головному герою.

"Мене поранили дівчата. Це була вилка. Я йшла від стоматолога, і в переході наді мною познущалися. Я втратила свідомість від болю. Я не розуміла чому, за що і як, чому так боляче. Я пам'ятаю це все. Були порізи по всьому тілу. Вони сміялися так голосно, що до сих пір це пам'ятаю ", — говорить мешканка Луцька.